2789
عنوان

رفیق شدن

205 بازدید | 3 پست

من میخواستم نظرتونو بدونم درمورد مثلا یه چند تا از همسن هات که جنس خودت هستن نه مخالف رو چند بار ببینی، بخوای باهاشون رفیق بشی، چطور شروع میکنی به رفیق شدن؟ من چندین باره تو محلمون میبینم وقتی میرم پیاده روی.

رفیق شدن سخته من حضوری میخوام دوست پیدا کنم مخصوصن این که کرجم نمیدونم چی بگم بانوان تهران خیلی خوبه راحت میتونی دوست بشی گوشیم نمیگیرن ولی کرج جدی ایده ای ندارم براش چون خودمم موندم چجوری حضوری میشه با کسی دوست عادی شد رفت بیرون باید باهم تو یک کلاس باشید که بشه مثلا دانشگاه جایی که اونم من فقط تونستم با یک نفر ارتباط بگیرم چون سلیقمون مثل هم بود کلا بستگی داره ذاتش چی باشه این که خونه نبریش یا نه به این چیزا نیس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

رفیق شدن سخته من حضوری میخوام دوست پیدا کنم مخصوصن این که کرجم نمیدونم چی بگم بانوان تهران خیلی خوبه ...

آره منم نمیدونم چطور باید تو خیابون با کسی دوست شد، باید تو یه موقعیت اجتماعی مثلا به قول شما دانشگاه دوست شد. یا مثلا کافه، یه خریدی میکنی مثلا حرف بزنی بگی بخندی بعد یه کاری کنی خودشون بگن بیا فردا بریم فلان جا... بعد دوست بشی