2777
2789

من یه نمونه برنج دستم رسیده،میگن هاشمیه ولی با هاشمی خودم فرق داره.قیمتشم کمتره.

یه جوری انگار شفافه.برنج خودم ولی قشنگ سفیده.برنج خودمم از جایی سفارش میدم که برنج کاری مال خودشه.

علتش چیه؟

مگه میشه برنج هاشمی شفاف باشه؟

🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//بنده بیشتر از ۳ ساله متاهلم،به درخواست دوستی تو نیازی ندارم مرتیکه زبان نفهم🤌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عطر و بوش چطوره؟فکر میکنم برنج هاشمی چند مدله

نپختمش هنوز

ولی به ظاهرش مشکوکم

🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//بنده بیشتر از ۳ ساله متاهلم،به درخواست دوستی تو نیازی ندارم مرتیکه زبان نفهم🤌

اون شفافه لایه سبوس روشو برداشتن موقع سورت و اینا.. مال خودت بهتره

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

خب شاید برنج خودت کهنه تر و با کیفیت تره

نمیدونم راستش

برنج خودم کیفیتش خوبه ولی همون موقعم که خریدمش از اول دونه هاش سفید و همچین توپر بود

اون شفافه لایه سبوس روشو برداشتن موقع سورت و اینا.. مال خودت بهتره

آهااا

خب پس

برنج های شفاف معمولا کیفیت پایین تری دارن شاید طارم هاشمی هس

ممنونم

عطر و بوی قبل پخت منظورمه

همون بوی برنج خودمو میده تقریبا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز