2777
2789

ویتامین های گروه ب زیاد مصرف کن

مثل بیوتین و فروگلوبین B12

زینک پلاس هم خوبه

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پریورین مصرف کن برای خانمها خیلی خوب داره جواب میده.

البته فقط اصلش رو باید پیدا کنی. دوستم مصرف میکنه. کاملا

مشکل موهاش حل شده

و هنگام زاده شدن گریانیم، که چرا قدم به این وادی عظیم نابخردان گذاشته ایم.

من کم خون نیستم اما کف سرم دیده میشه هیچ روزی نشده کن من چندتا قرص مو نخورده باشم

در حال حاضر هم قرص فیتو و آمپول بیوتین و اسیدفولیک ۵ میخورم امیدوارم فایده ای داشته باشه

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی
زود نتیجه نمیگیری بسته به اینکه زخیره اهمیت چقدر کنه زمان میبره

دوماه قبل ذخیره آهن ۱۱بود ولی اصلا تو دو ماه روی موهام فرقی نکرده

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو
آره من 🥲دیگه هرچی هم زینک و آهن خوردم مثه روز اولش نشد با اینکه دوره درمانمم کامل میکردم

من نمی دونستم از کمبود آهن هست دو ماه پیش آزمایش دادم دیدم آهن خونم کمه ولی هیچ فرقی نکرده

من موهای ضعیف و نازکی دارم بخاطر همینم تو طول روز خیلی میریخت از قطره مو پردیکا استفاده کردم تار موه ...

ممنون عزیزم از راهنمایی تون🙏🏻

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز