2789
عنوان

پارتنرم

380 بازدید | 11 پست

بچه ها با پارتنر ولد دعوتیم،امروز زنگ زده میگه کادو چی میخوای بدی!! اوان کار میکنه من پول تو جیبی از خانواده و درس میحونم تولد تقریبا مفصله

گفنم کارت هدیه، بعد گفت کمک نمیخوای، گفتم کمک مالی؟😂

منم باهاش اونقدر ها خودمونی نیستم و کلا آدم تعارفی ام،گفتم نه، بعد به تعارف گفت خب من برم بگیرم دیگه، گفتم نه مرسی

اونم گفت اوکییی!

ولی من انتظار داشتم بگه خودم میرم میگیرم و اصلا تو نمیخواد چیزی بگیری، نه اینکه به تعارف بگه کمک نمیخوای ،کمک یعنی ی مقداری از پولو من بدم اگه پولت کمه

کلا دست و دلباز نیست، پریروزم گفتم برای مهمونی لباس بگیر گفت الان نمیتونم و.... حالا اونو گفتم اشکال نداره بعدا میگیره و حقوق ندادن ولی کادو تولدی که خوددش میاد رو نباید سهم خودشو بده؟ مثلا نصف پولو،

من میخواستم سهم خودمم سلام بزنم به کارتش اگه قبول کنه و خودم برای تولد گل بگیرم یا اینکه اون کارت بده من گل بگبرم

یکم ناراحت شدم و از چشم افتاد در آخر روم نشد و اونم اصرار نکرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردم مردای قدیمنمیذاشتن خانم دست تو جیبش کنهنمیدونم درموردش فکر کن اگر رابطتون جدیه ولی ادم خسیس درس ...

اینک این آفا پذو و خسیسه درسته ولی مردای قدیم نمیزاشتن زن تا سر کوچه بره اینم ببین

های^_^ دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

اینک این آفا پذو و خسیسه درسته ولی مردای قدیم نمیزاشتن زن تا سر کوچه بره اینم ببین

الان موضوع محدود کردن خانم ها بود؟ من درمورد بحث مالیش گفتم و علاقه ای به حاشیه رفتن ندارم💕💕

بنظرم حق داشتی ناراحت شی. اگر قراره یه کادو بدید. اون باید بده یا حداقل نصفشو بده اما اگر قراره جدا کادو ببرید فرق میکنه

هنوز بر این باورم، با تو برابرم، گرچه زور بازو نیست، اما سراسرم. من اگر لطیفم، از جنس صبر و نورم. پس بشنو این سخن آخرم:در انسان بودنم، با تو برابرم. جز در نام و نقش ظاهری تن، نیست هیچ فرقی میان دختر و پسر

الان موضوع محدود کردن خانم ها بود؟ من درمورد بحث مالیش گفتم و علاقه ای به حاشیه رفتن ندارم💕💕

چه ربطی داره؟!عزیزم دارم میگم یه خوبی داشتن ده تا بدی هم داشتن فهمش سخته؟!

های^_^ دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد