2821
2789
عنوان

دارم گیج میشم🤦🏼‍♀️

1621 بازدید | 15 پست

من و مامانم با هم بحثمون شد؛ یه بحث همیشگی که ایشون گفت چون سنت داره میره بالا نیازه چندتا عمل جراحی انجام بدی و گفت نوع لباس پوشیدنت توی خونه برای شوهرت جذاب نیست

از یه طرف چندوقت پیش رفته بودم یه مهمانی یه دختر ۱۸ و ۱۹ ساله به طور خلاصه من رو کوبید و به نچرال بودن خودش افتخار کرد و گفت من همسن مامانشم ولی مثل هم نسل های اون لباس پوشیدم ( حالا جمله بندی هاش اینجوری نبود)

من هم از مامانم ناراحتم و هم از دختره

من نه به اندازه ای که مامانم میگه افتاده ام و نه اونقدری که دختره گفت به اصطلاح اونا دافم

کل عمل یه عمل بینی هست و به پیشنهاد مامان یه کانتورینگ کردم

بقیه کارها هم مراقبتی مثل پروفایلو و روتین پوستی و باشگاه

لباس پوشبدنم هم براساس هنجارهای جایی که میخوام برم هست

من قبل تر یکبار هم حق رو به مامان دادم و یکبار حق رو به اون دختره با وجود ادبیات زشتش ولی الان هی دارم گیج تر میشم و نمیفهمم حق با من هست؟ یا یکی از اون ها؟

خودم فکر میکنم حتی اگر حق با اون ها هم باشه نباید دخالت کنن وقتی خودم راضی ام

.

ازونایی که لباست با رنگ چشات هارمونیه خاصی داره و فقط با یه رژ آرایشت تکمیل میشه؟

من همونیم که وقتی یخم باز شه . . . . . . . . . . . . تا تیر تو زانوم نزنن به حالت عادی برنمیگردم😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیزیو بدون دور از شوخی

هرررر جوری تاکید میکنم هررررجوری که عشششقت میکشه زندگی کن

زندگی خیلی کوتاهه یهو ب خودت میای پیر میشی میگی کاش واسه خودم زندگی کرده بودم

من همونیم که وقتی یخم باز شه . . . . . . . . . . . . تا تیر تو زانوم نزنن به حالت عادی برنمیگردم😑

هر کدوم از اونها دارن با دنیای خودشون تورو مقایسه میکنن بهترین خودت باش. شما قوانین و استایل شخصی خودتو داری و تو نظر اونا جا نمیگیری پس بخاطر همین این حرفا بهت میزنن.

یه سوال اگه دوس دارین جواب بدین

مامانتون تا حالا چه کار های زیبایی انجام دادن؟(تهاجمی)

و چه کار های مراقبتی انجام میدن؟

نوع میکاپ و نوع لباس پوشیدنشون رنگ موهاشون؟

چجوری تو خونه لباس میپوشن؟

کنجکاو شدم چون زیاد از رابطه مامان و باباتون رفتار کردین😅

...

عزیزم هر چی که زیباترت میکنه انجام بده حرص نزن حرص بزنی بازم هست درآمد میخواد آدم به روز باشه...این دختر انقدر شعور نداره ادب نداره که اینجوری حرف میزنه احتمالا ازش زیاد تعریف کردن که خودخواه شده بلد نیست چطور رفتار کنه

هر کدوم از اونها دارن با دنیای خودشون تورو مقایسه میکنن بهترین خودت باش. شما قوانین و استایل شخصی خو ...

با دوتاشون متفاوتم

البته هم سن هم نیستیم دختره بیست و اندی سال ازم کوچک تر بود و مامانم بیست و اندی سال بزرگتره

جواب سوالت رو بیا خصوصی بهت بدم

.

عزیزم هر چی که زیباترت میکنه انجام بده حرص نزن حرص بزنی بازم هست درآمد میخواد آدم به روز باشه...این ...

من نمیدونم باید چکار کنم

ولی رفتار این ها بهم برخورد

و رفتار مامانم بیشتر از دختره

دختره هم کم سن بود و هم غریبه

.

با دوتاشون متفاوتمالبته هم سن هم نیستیم دختره بیست و اندی سال ازم کوچک تر بود و مامانم بیست و اندی س ...

شما حد وسط هستین نه تو دسته مذهبی های متعصب و نه تو دسته های غیر مذهبی و همین باعث هیت گرفتن از دو طرف میشه اهمیت ندین.

...

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792