2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کلا خوب صحبت میکنن و مهمان نوازن. ارتباطشون با اقوام دیگه هم قویه. ویژگی خوبیه

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

من خیلی خوشم میاد هم از مردمش هم شهرش هم آب و هواش

خیلی صمیمی رفتار میکنن با غریبه ها

*خودم اهل اونجا نیستم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
کلا خوب صحبت میکنن و مهمان نوازن. ارتباطشون با اقوام دیگه هم قویه. ویژگی خوبیه

ببخشید شما که دانشجویی درسا با نمونه سوال اینا پاس میکنی یا کل کتاب میخونی برای حفظی ها

اردبیل

واقعا خیلی هم تند تند و بلند حرف میزنن

میخام همینو بگم همه تعریف میکنن چون یکی دوروز بیشتر اینجا نبودن 😂

یه ماه بیان مثل من باهاشون زندگی کنن میفهن چطورین

الا خود اردبیلی ها میخان از اینجا برن چون مردمش نه اخلاق دارن نه رفتار زود صمیمی میشن ولی طوریه آدم بعد یه مدت زده میشه وگرنه طبیعت فضای گشتنی عالی داره

اردبیل