2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منفی فک کنم

بعد ۱ سال و ۱۰ ماه و ۱۰ روز لانگ دیستنس بالاخره برای همیشه این فاصله شکست... هيچوقت ۸۰۰ کیلومتر دوری مانع عشقم بهت نشد ، مانع صبوری کردن به پات نشد:) و حالا تو اینجایی و این چیزی بود که برای به دست آوردنش چه ها که به سرمون نیومد... چیزی که برای دیگران عادی و بی اهمیت بود برای ما رویا بود و بالاخره شد🤍✨️ خیلیا گفتن نمیشه ، گفتن نمی تونین ولی شد و بالاخره ما تونستیم:) خوشا صبری که پایانش تو باشی💍♡

من پریودیمو ۷ روزع عقب انداختم

دیروزم تاا تونستم زعفران دم کردم خوردم

بچه ای باشه تا الان نیست دیگ درسته؟

منو تو با دخترمون نیلماه🥹🫀🧿✨️ کائنات در جهت خوشبختی من حرکت میکند آمین🌱

اره میزنم روعکس کلا محو میشه اما اینجوری نیست اصلا هاله قشنگ مشخصه اینجا بی کیفیتش میکنه حالا چجوری ...

پس مبارکه عشقم💋

من آدمی ام ک خیلی کارا دلم میخاد انجام بدم،ولی تو ی بدنی ک خیلی دلش میخادبخابه گیرافتادم🤪🤪🤪

بگین چیکار کنم پریود شمم😭😭

رابطم فقط در حد معاشقه بوده ار*ا شدن همسرمم رو دستمال بوده ممکنه با پیشاب باردار باشم؟!

زیر شکمم سمت راست تیر میکشه

۶ روزه عقب افتاده خیلی گرمیونه خوردم

کاربری دست چند نفره

خواهرجان صبرکن بزار حداقل یک هفته از موعد پریودت بگذره بعد اگه پریود نشدی علائمم داشتی برو بیبی چک بزن انشالله اگه دوستداری مامان بشی مثبت بشه بعدش ک مثبت شد برو ازمایشگاه ازمایش تیتر بتا بده و تمام الان هی الکی بیبی چک هارو حیف نکن تازه هنوز سه روز ب موعد پریودت مونده صبر کن اگه یک هفته از موعد پریودت گذشت بعد استفاده کن میدونم سخته صبر کردن چون منم خودم خیییییلی دوستدارم زودتر مامان بشم ولی خب الان فقط بیبی چک حیف میشه و هیچ فایده ای نداره فقط باید زمان داد صبر کرد یک هفته بعد موعد استفاده کرد توروخدا دعا کن منم زودی مامان بشم❤️❤️❤️

خوشگلای من توجه کنن 💚💚💚لطفا برای ظهور آقاصاحب الزمان عج یه صلوات بفرست💚💚💚

بگین چیکار کنم پریود شمم😭😭رابطم فقط در حد معاشقه بوده ار*ا شدن همسرمم رو دستمال بوده ممکنه با پیشا ...

۶ روزه عقب افتاده موعد پریودت پس دیگه الان بیبی چک بزنی نشون میده

خوشگلای من توجه کنن 💚💚💚لطفا برای ظهور آقاصاحب الزمان عج یه صلوات بفرست💚💚💚

اره میزنم روعکس کلا محو میشه اما اینجوری نیست اصلا هاله قشنگ مشخصه اینجا بی کیفیتش میکنه حالا چجوری ...

مبارکهههه عزیزممم مثبته😍😍😍

عکس پروفایلم خودمم😍کسی کپی نکنه🫡 . هرگاه بر ستیغ کوه عشق..لاشخورهایی دیدی..که مرگ احساس تو را به انتظار نشسته اند..تعجب مکن...زیرا که هرجا عشقی متولد میشود..لاشخورهای حسادت و کینه و فضولی ...بر سر آن اواز مرگ سر دادند..به کوری چشم این کرکس ها...تو عاشق بمان...❤️❤️❤️