2777
2789

من کلیات و میگم شما سوال داشتید بپرسید

صرفا دارم تعریف میکنم چون من تا حالا تو عمرم همچین موردی نه دیدم و نه شنیدم

..........

یه دختر حدودا ۱۹ ساله با یه پسر حدودا ۲۱ ساله دوست میشن با مخالفت خانواده پسر ازدواج میکنن

خانواده دختر حتی هزار تومن هزینه نکردن اما خانواده پسر از روز اول با هر مناسبت طلاهای سنگین گرفتن ، از مخارج دیگه مثل انواع عمل های زیبایی و لوازم آرایش و بقیه هم بگذریم

.

خانواده پسر کل هزینه های بله برون و عقد و عروسی رو دادن حتی بیشتر لوازم خونه هم گرفتن

نزدیک ۱۵ تا ۲۰ میلیارد فقط هزینه ساخت خونه کردن

اگر بعدا به دختره سرکوفتش نزنن البته

والا فک کنم چیز خور کردن دهنشون بسته است

از درون خانواده حرص میخورن ولی چیزی بروز نمیدن

مادره هی میره میاد میگه هر کار دوس دارن بکنن جوونن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوشبحال دختر

خب بقیش؟ لایک کن

بعد ۱ سال و ۱۰ ماه و ۱۰ روز لانگ دیستنس بالاخره برای همیشه این فاصله شکست... هيچوقت ۸۰۰ کیلومتر دوری مانع عشقم بهت نشد ، مانع صبوری کردن به پات نشد:) و حالا تو اینجایی و این چیزی بود که برای به دست آوردنش چه ها که به سرمون نیومد... چیزی که برای دیگران عادی و بی اهمیت بود برای ما رویا بود و بالاخره شد🤍✨️ خیلیا گفتن نمیشه ، گفتن نمی تونین ولی شد و بالاخره ما تونستیم:) خوشا صبری که پایانش تو باشی💍♡

ما یکی از فامیلامون بابای پسره اولش میگفت ما اصلا سکه مهریش نمیکنیم دیگه با کلی بدبختی چون دختر پسر همو میخواستن گفتن لااقل ۱۴ تا سکه،اینام گفتن ما هم جهیزیه نمیدیم بعد خواهرش گفته با همون وسایلی که تو خونه داداشم هست(خونه مجردی داشته)برن زندگی کنن،خونه سه طبقه هست جاری و مادرشوهرو پسره زندگی میکنن،اینام گفتن نه و بیاد با وسایل کهنه تازه عروس؟خلاصه براش جهیزیه گرفتن عروسی هم گرفتن ولی پدرشوهر مادرشوهرش اصلا سرش احترام نمیزارن،هنوز نه خودشونو نه خونوادشونو به شامی اصلا یه عصرونه ای دعوت نکردن،با اینکه خونواده عروس همرو شام داده بعد عقد، یلدایی پسره تنها براش برد، عیدی اصلا نه خونه تازه عروس اومدن نه چیزی براش بردن...

خلاصه که خانمای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن💅🏻😌

خوب خدارو شکر که یه نفر با وجود مخالفت خوشبخت شده الان ما چیو باید نظر بدیم دقیقا؟

اینکه همه چیز یه طرفه است

اینکه خانواده دختر انقد راحت یه پولدار بی عقل پیدا کردن و خودشون هیچ خرجی نمیکنن

من کاری به موارد خاص ندارم ولی در حالت کلی یه سری خریدای داماد و عقد و جهیزیه با عروسه

ما یکی از فامیلامون بابای پسره اولش میگفت ما اصلا سکه مهریش نمیکنیم دیگه با کلی بدبختی چون دختر پسر ...

اینا یه آپارتمان ۳ طبقه رو کلا کوبیدن دوبلکس ساختن واسه اینا

نصف بیشتر لوازم هم خریدن

عروسی هم قرار بود نصف نصف باشه ولی باز اینا میگیرن

تازه کلی ام احترام میذارن بهش

اینا یه آپارتمان ۳ طبقه رو کلا کوبیدن دوبلکس ساختن واسه اینا نصف بیشتر لوازم هم خریدن عروسی هم قرار ...

ایشالا که خوشبخت بشن همه ی جوونا

خلاصه که خانمای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن💅🏻😌