2777
2789
عنوان

اقدام

206 بازدید | 6 پست

کسی تخمدان سمت راستش تیر میکشید ولی شدید نبوده و سردرد داشته ، باردار بوده؟

کیا اوایل بارداری لثه یا دندونشون عفونت کرد؟ میگن واسه تغییر هورمونا ممکنه بشه..

این علائم هیچکدوم ملاک بارداری نیست اصلا دل خوش نکن

من چند سال اقدام بودم همه ی علائمو تجربه کردم در اخر وقتی که علامت خاصی نداشتم و عادی بودم باردار بودم

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

والا من ماه پیش اولین ماه اقدامم بود همه ی این علایم به علاوه کلی علایم دیگه داشتم یعنی فکر میکردم صددرصد باردارم ولی بعداز دو روز تاخیر پریود شدم

دیگه یاد گرفتم به علایم دل نبندم که تو ذوقم نخوره

شما اقدامی هستی؟ چند وقته؟

》هوا خواه توام جانا       و میدانم که میدانی《  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ماه پیش اولین ماه اقدامم بود همه ی این علایم که میگی به علاوه ی کلی علایم دیگه داشتم جوری که حسم میگفت صددرصد بارددرم اما بعداز دو روز تاخیر تو موعدم پریود شدم

یاد گرفتم که دیگه زیاد به علایم دل نبندم

حالا انشالله که شما باردار باشی عزیزم

چند وقته اقدامی؟

من ماه پیش اولین ماه اقدامم بود همه ی این علایم که میگی به علاوه ی کلی علایم دیگه داشتم جوری که حسم ...

من اولین اقدامم، اره خودمم زیاد دل نبستم ب این علائم ولی چون تاحالا نداشتم اینارو گفتم شاید باردارم ، هنوز تا پری ۷ روز مونده

این علائم هیچکدوم ملاک بارداری نیست اصلا دل خوش نکن من چند سال اقدام بودم همه ی علائمو تجربه کردم در ...

عزیزم چرا چندسال طول کشید مشکل خاصی داشتین یا نه

من اولین اقدامم، اره خودمم زیاد دل نبستم ب این علائم ولی چون تاحالا نداشتم اینارو گفتم شاید باردارم ...

ایشالله که باشی عزیزم

تا موعدت صبرکن اگه یکی دو روز گذشت و نشدی بی بی چک بزن