2777
2789
عنوان

معرفی کتاب🤍

176 بازدید | 19 پست

سلام و درود

دوستان اگر امکانش هست اسم بهترین کتابی که در زمینه روانشناسی و توسعه فردی مطالعه کردید رو معرفی کنید

همچین کتاب های که من رو به وجد آوردن عبارت اند از: اول عاشق خودت باش. تکه های از یک کل منسجم.هنر رهایی از دغدغه. هنر خوب زندگی کردن. خودت را به فنا نده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو خود عشقی باش که در جستن آنی

نیمه تاریک وجود

برتری خفیف

روانشناسی تاریک

بشدت پیشنهاد میدم همههه روانشناسی تاریک رو بخونن

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بزرگترین خیانت اینکه خودتو کوچیک کنی برای قضاوت یه مشت تماشاچی....

هنر ظریف رهایی از دغدغه ها روشی نو برای خوب زندگی کردن از مارک منسن نشر میلکان

قدرت شروع ناقص جستارهایی درباره ی بهتر انجام دادن کارها از جیمز کلییر نشر میلکان

به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم چه زن چه مرد!!!چو روزی مرا عمر پایان رسید /زمانی که جانم ز تن برکشید/ نه تابوت باید مرا بر بدن/ نه با مومیایی کنیدم کفن/ که هر بند این پیکرم بعد از این/ شود جزئی از خاک ایران زمین:)))✨🌱

کتاب موردعلاقم😍

بس دعاها که خلاف است و هلاک... وز کرم می نشنود یزدان پاک ... شکر ایزد کن دعا مردود شد... ما زیان پنداشتیم، آن سود شد... مصلح است و مصلحت را داند او... آن دعا را باز می گرداند او...🩵

شاد زیستن در دوران سخت (این کتاب از اندرو متیوس نسخه قبلیش شاد بودن هست)

ایچی گو ایچی یه

چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟,♥️عاشقشم نویسنده عالیه

ما به عشق محتاجیم

ژرفای زن بودن

جعبه ابزار افسردگی

قوانین زندگی (کتاب خیلی خوبیه)

فقر احمق میکند

شب لحظه ای به سایه ی خود بنگر تا روح بی قرار مرا بینی...🤍 قوانین من در سایت: ۱. در مقابل توهین معمولا سکوت می کنم 🤚😊۲. درخواست دوستی نمیپذیرم مگر با هماهنگی🤚☃️ ۳. لطفا لایک نکنید.🌛 ممنونم

تو خود عشقی باش که در جستن آنینیمه تاریک وجودبرتری خفیفروانشناسی تاریکبشدت پیشنهاد میدم همههه روانشن ...

مچکرم

روانشناسی تاریک رو قسمتی ازش خوندم ولی نتونستن باهاش ارتباط بگیرم ولی مجدد میخونم که توجه بشم

مچکرم روانشناسی تاریک رو قسمتی ازش خوندم ولی نتونستن باهاش ارتباط بگیرم ولی مجدد میخونم که توجه بشم

ببین چنتا ترجمه اس

اونی که روانتره رو بخون

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بزرگترین خیانت اینکه خودتو کوچیک کنی برای قضاوت یه مشت تماشاچی....

کتابخانه نیمه شب

بادام

مغازه جادویی

اینا بهترین مخصوصا آخری

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه بهار امسال به حاجتم برسم🥲❤️