2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مناسترولوژیست هستم ، این علم ،علم مورد تایید دانشمندان قدیم و جدید اعم از افلاطون شیخ بهایی ابن سینا و خیلی های دیگه ست پس هرکس برد زیر سوال بهش بگو یعنی عقل تو از دانشمندا بیشتر میرسه؟😃برای ترانزیت سالیانه و چارت باید ساعت دقیق تولد داشته باشید،بعد دریافت چارت متوجه میشید که اصلا بدون استرولوژی چطوری زندگی میکردید و چقدر رندگی قبل اون وحشتناک بوده! با اموزش نجوم احکامی میتونی تشخیص بدی چه روزهایی دست به خاک بزنی طلا میشه و چه روزهایی اب بخوری بیچاره میشی،با نجوم ودیک میفهمی زندگی های قبلی کی بودی به عبارتی ز کجا امده ام امدنم بر چه بکد...و با استرولوژی تروپیکال میفهمی کی باید طلا بخری کی زمبن کی جنگ میشه نتیجه جنگ چی میشه کی طلا بفروشی کی سیل میاد و خیلی چیزای دیگه

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم

از آینده هم براتون درست درومد؟ پیش کی انجام دادید

خودم انجام دادم

فقط کافیه محل تولدت و ساعت تولدت و روز و ماه و سال تولدت بلد باشی.

تمام جزییات شخصیت عالی و کامل میگه و میگه چه کاری یا چه شخصی مناسبته

مناسترولوژیست هستم ، این علم ،علم مورد تایید دانشمندان قدیم و جدید اعم از افلاطون شیخ بهایی ابن سینا ...

کلا خیلی جالبه

اما حیف که بعضیا با این موضوع دارن کلاهبرداری میکنن به اسم دیدن آینده