2789
عنوان

ناخن کاری

173 بازدید | 20 پست

میشه بیاید بگید کیا رفتن آموزش دیدن و کار نکردن ؟ و چرا؟ و اوناییم ک کار میکنن بیان بگن کارش چجوریع؟ خوبه عایا؟

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی

عالیههه اما پول زیاد می خواد و اینکه باید حرفه ای کار باشی اگر یاد گرفتی کار بلد باشی مشتری جذبت میشه اگ هم ک کارت خوب نباشه ک هیچ به هیچ به بستگی به خودت دااره

مقصد خاݣ اسـٺ به چـه میناز؎.."

خواهرم رفت آموزش دید کار نمیکنه چون شوهرش دوست نداره بره سالن ولی ناخن کارهایی میشناسم ک روزی ۳ درمیارن

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👧‍👦

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان آموزشش گرون شده نهایت باید ۲۰ تومن خرج کنی به نظرتون می ارزه ؟

اگه وقت کلاس رفتن و کار کردن داری خیلی خوبه اوایلش دستت کنده خیلی زمان میبره برای کاشت حدودا ۵۰ در نظر بگیر آموزش با وسایل

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👧‍👦

اگه وقت کلاس رفتن و کار کردن داری خیلی خوبه اوایلش دستت کنده خیلی زمان میبره برای کاشت حدودا ۵۰ در ن ...

ارهه اگر بخواهی مواد لاک بخری کاش قبل اینکه گرون می شد به فکر می شدم 🥲الان واقعا گرون شده بعضی جاها کار اموز می گیرن خودشون یاد میدن هزینه کمی می گیرن فکر کنم چون داری کار می کنی پیشش شون

عالیههه اما پول زیاد می خواد و اینکه باید حرفه ای کار باشی اگر یاد گرفتی کار بلد باشی مشتری جذبت میش ...

دیگه از بس بیکار موندم خسته شدم

تو لاین رنگمو رفتم ولی خیلی علاقه نداشتم

اینم میترسم برم ادامه ندم

اگه وقت کلاس رفتن و کار کردن داری خیلی خوبه اوایلش دستت کنده خیلی زمان میبره برای کاشت حدودا ۵۰ در ن ...

اره کاملا بیکارم ومجرد

ولی از این ک هزینه کنم و ادامه ندم میترسم

من اموزش دیدم ولی کار نکردمتا راه بیوفتی زمان میبره خیلی ریزکاری داشت من حوصله نداشتم

مثلا چقد باید کار کنی را بیوفتی؟ و این ک میگن اشباع شده چی ؟ درسته یا ن؟

من آموزش دیدم کار هم کردم نزدیک دوسال کارم هم خوب بودولی چیزی واسه خودم نمی موند زحمتش زیاد و مشتری ...

میتونم بپرسم تو شهر بزرگی هستین یا شهرستانین؟چون من شهرستانم اصا هم سر و زبون ندارم

ولی اصولا کار و دقتم بالاس

میتونم بپرسم تو شهر بزرگی هستین یا شهرستانین؟چون من شهرستانم اصا هم سر و زبون ندارمولی اصولا کار و د ...

شهرستان گلم شهر کوچیک

منم سر زبون نداشتم ولی اوکی میشه

بحث من مشتریه که تا جای ارزون پیدا کنن میرن

کلا من واسه خودم نپسندیدم دیگ