2777
2789
عنوان

صبح بخیر رفقا🙌

271 بازدید | 29 پست

‏ اگه یه روز خواستی از شر کمالگرایی خلاص شی از چیزهای کوچیک شروع کن؛

”بذار یه گوشه از تختت چروک باشه، پستت یه اشتباه تایپی داشته باشه، یه عکس معمولی رو استوری کن، یه کاری رو معمولی تحویل بده و یه روز کاملت رو بدون هیچکاری سپری کن و...“.

ببین که دنیا هنوز سرجاشه.🚶🏻♂️

طلای آب شده فقط اشک های شما🥲🌨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یایه روزکلن فقط لم بده هیچی نمیشه

سلام عالی بود

امرورروزتکمیل وکمال من است ومن برای روزی چنین عالی وتمام عیارشکرگزارم.امروزمعجزه از پس معجزه برای من خواهدامدوشگفتیهالحظه ای بازنخواهند ایستاد.

سلام اینایی ک میگید درسته وضعیت من حاد تره 😂مثلا میگم خونم عالی باشه

ماشینم مزدا تری باشه

اشپزخونن کابینیت دلخواهم باشه

خانما هم ک تو لباس و قرو فر ید طولایی دارن اونم میخوام عالی باشه ولسه اینا راهی ندارید از فکرش دربیام خیلی تومخمه

من یه کمالکمالگرای کوفتی ام ، حاضرم امتحانم رو صفر بشم ولی ده نشم ، نقصان آدمه زیاد به چشمم میاد و به دنباله آدمه کاملم که نیست. اگه قرار ۷ پاشم و ده بیدار میشم اون روز رو هدر رفته میبینم

من یه کمالکمالگرای کوفتی ام ، حاضرم امتحانم رو صفر بشم ولی ده نشم ، نقصان آدمه زیاد به چشمم میاد و ب ...

وایییی دقیقا منننن

خیلی بده خیلی

روزامون تلخه،بیاین نباتِ همدیگه باشیم...🙃
خیلی هم خوبع

من اعصابم بهم میریزه اینجوری

Future doctor — 1408 🩺🎀مذهبی افراطی ای ؟زن ستیزی ؟حیوان ستیزی ؟ یا پروفایلت عکس یه شخص خاصه؟ ریپلای نکن چون هیچ حرف مشترکی نداریم 👺

سلام اینایی ک میگید درسته وضعیت من حاد تره 😂مثلا میگم خونم عالی باشه ماشینم مزدا تری باشه اشپزخونن ...

از ی جایی باید شروع کرد از شر این کمالگرایی ها خلاص شد

من یه کمالکمالگرای کوفتی ام ، حاضرم امتحانم رو صفر بشم ولی ده نشم ، نقصان آدمه زیاد به چشمم میاد و ب ...

نه اتفاقا ی چیزی ناقص باشه ولی موندگار بهتر از ی چیزی کامل باشه و تک وتوک