2789
عنوان

شرق گیلان

170 بازدید | 11 پست

لاهیجانی ها و اطرافش مثل آستانه و لنگرود و... بیاید بهترین و بدترین جاهارو به هم معرفی کنیم . یه تاپیک اینطوری بود خیلی کاربردی بود منتها رشت رو گفته بودن

بیاید اینطوری هم بهترینارو بشناسیم هم بدترین ها تلاش کنن بهتر بشن نتیجه رو هی میام خلاصه وار مینویسم تا بدرد همگی بخوره 🥰

دوست دارم بیام گیلان واقعا مخصوصا خونه های چوبیش دوس دارم ک تو طبیعتههه

منم مهاجرت کردم اصالتا شمالی ام اما تازه یکساله از تهران اومدم آرامش وارد زندگیم شد جدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شغل و چیکار کردی؟بچه هم داری؟

شغل خودم آنلاین بود اینجا هم باز به کار دیگه مشغولم شوهرم بساز بفروشه بچه نه ندارم تجربه ی من از اینجا فقط آرامشه واقعا اینکه میرم بیرون همش نمیترسم و گوشیمو قایم نمیکنم و خیلیییی چیزای دیگه برام امنیت و آرامش آورد انقدر مزیت هاش زیاده که همیشه به شوهرم میگم اگه درامدمون یک دهم تهرانم باشه باز من اینجارو ترجیح میدم با اینکه همه ی خانوادم تهرانن و دوری سخته ولی هیچجوره حاضر نیستم برگردم

زیاد سفر میکنم به سمت گیلان

تقریبا همه شهرهاشو رفتم

اما برای کسی که تو شهرهای شلوغ و بزرگ زندگی کرده و نوجوون داره یکم سخته مهاجرت

چون خیلی خالی از امکانات هست با احترام

اما اگه باز نشسته بشه همسرم و دخترام هم میرن سراغ زندگیشون ،دوست دارم برم یه شهر شمالی برای ادامه زندگیم

آره میفهم چی میگید واقعا واسه روحیههه خوبه

همه جوره خوبه اگه یکم تنبلی شمالی هارو چشم پوشی کنی باقی چیزا اذیتت نمیکنه اونم تنبلی نیستا یجورایی سبکشونه عشقی ان

زیاد سفر میکنم به سمت گیلان تقریبا همه شهرهاشو رفتم اما برای کسی که تو شهرهای شلوغ و بزرگ زندگی کرده ...

نمیدونم منظور از امکانات چیه که بیان میکنید اما خب ترجیح من آرامش بیشتره از نظر امکانات قابل مقایسه با تهران نیست اما در مقایسه با خیلی از شهرستان ها امکاناتش خوبه من به شخصه بچه ندارم ولی باز ترجیحم اینه تو این محیط بزرگ کنم ولی خب شما نوجوون داری و قطعا براش خیلی مشکله

شرق گیلان میشه چابکسر و کلاچایلاهیجان تو مرکز گیلانه

این سمت معروف به شرقه چون لاهیجان بعد از رشت معروف ترین شهر گیلانه برای همین لاهیجان رو شرق حساب میکنن و چون خودمون اصالتا رشتی ایم اینور رو غرب میدونیم

نمیدونم منظور از امکانات چیه که بیان میکنید اما خب ترجیح من آرامش بیشتره از نظر امکانات قابل مقایسه ...

لاهیجان زیاد اومدم

حتی محله و کوچه تم برای زندگی انتخاب کردم

من و همسرم میتونیم اونجا زندگی کنیم

اما فقط خونه ی خوب و آب و هوای عالی کافی نیست .....

به امید خدا مادر نوجوون که بشی ،بیشتر حرفام براتون ملموس تر میشه بانو🌹