2777
2789
عنوان

باز کتکم زد

361 بازدید | 13 پست

سلام خانوما 10 ماهه عروسی کردم شوهرم مثل موجی هاست موج برش میداره دیروز عقده برداشته بود ک چرا داداشم ک ی بچه 16 ساله هست بهش گفته آخه چرا باغ رو میخای نما کنی آخه کی باغ رو نما میکنه یچی بخر برا خونه خواهرم زجر نکشه(نزدیک ب 1 ماه ن برنج داشتم ن مرغ) ی چیزیو باید هزار بار بگم تا بخره اونم با منت خیلی خسیسه از من کم میزاره باغ بسازه آخرشم ننش کیف کنه.

انقد دیشب کتکم زد و فحش داد بهم و گفت بیرونت میکنم و کاش طلاق میگرفتی(هر دو ازدواج دوم هستیم) دلم خیلی گرفته حالم بده 1 ساعت بعد از کارش پشیمون میشه اما من فراموش نمیکنم.

راهی ندارم بخام طلاق بگیرم....

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو که یک بار سابقه زندگی ناموفق رو داشتی چطور راجب این مرد تحقیق نکردی؟؟

میرفتی از زن اولش میپرسیدی چرا جدا شده اخلاقیات این چی بوده

بیشتر آشنا میشدی باهاش

از قصد دو سه بار عصبیش میکردی میدیدی اوجش چقدره

البته خدا ازشون نگذره بخوان گول بزنن طوری نقش بره رو بازی میکنن

.....🥺واسه نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستید🩷🎀

دوقطبیه

هرکس ف،ال بلده برام بگیره منم براش میگیرم،به جز تبادل هم انجام میدم❤️لیلا که شدی حال مرا میفهمی مجنون تمام قصهها نامردند:)کاربر قدیمی،نی نی یار محترم قبل تعلیق مشکی تذکر بدید

۲۱ سالته؟

22

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

تو که یک بار سابقه زندگی ناموفق رو داشتی چطور راجب این مرد تحقیق نکردی؟؟ میرفتی از زن اولش میپرسیدی ...

😭 همش رو فیلم بازی کرد تحقیق کردیم چیز خاصی نگفتن کاش تا آخر عمر خونه پدر مونده بودم و حالا وضعم این نبود تو باتلاق دارم نفس میکشم

خیلیم سنت کمه هم سن منی😔 خدا لعنتشون کنه همه مردا بدن مرد خوب نداریم فک کنم

😭 هیچ کی اندازه این بد نیست انقد فحش ب خودم و خانوادم میده ک از زنده بودن سیر میشم هرروز آرزو مرگ میکنم دشت بزن داره دیونه میشه میزنه ب سرش 1 ساعت بعد آروم میشه و پشیمون

😭 همش رو فیلم بازی کرد تحقیق کردیم چیز خاصی نگفتن کاش تا آخر عمر خونه پدر مونده بودم و حالا وضعم ای ...

فدای سرت دیگه کاریه ک شده سعی کن یکیو پیدا کنی یکم نصیحتش کنه یکم روش اثر بذاره از یکی ک حرف شنوی داره

ولی گربه رو دم حجله بکش اصلا نترس از هیچی یه سری ک کتکت زد پاشو جمع کن برو قهر ۱۰ روز جوابشم نده بیوفته دست و پات چون ازدواج دومشم هست عین سگ میترسه ولی تو خودتو دست بالا بگیر

برو بیین از این رو ب اونرو میشه

برو پیش مشاوره

اگه تو شهرتون نیست تلفنی مشاوره بگیر از کلینیکای تو تهران

همسرت باید بره دوره های کنترل خشم

در ضمن مرد خسیس درست بشو نیست به فکر کار و مستقل شدن باش

ارزش چیزایی که داریمو بدونیم

😭 هیچ کی اندازه این بد نیست انقد فحش ب خودم و خانوادم میده ک از زنده بودن سیر میشم هرروز آرزو مرگ م ...

قشنگ درکت میکنم😔 چون شوهر منم همینطوریه

فدای سرت دیگه کاریه ک شده سعی کن یکیو پیدا کنی یکم نصیحتش کنه یکم روش اثر بذاره از یکی ک حرف شنوی د ...

ی بار رفتم قهر ی هفته اصلا زنگمم نزد مجبور شدم بر گردم من پدرو مادرم باهم زندگی نمیکنن سر بار زن پدر بودم

ی بار رفتم قهر ی هفته اصلا زنگمم نزد مجبور شدم بر گردم من پدرو مادرم باهم زندگی نمیکنن سر بار زن پدر ...

اره شرایطتت سخته مثل من🥺 یه ادم مورد اعتماد نبست باهاش صحبت کنه؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز