2821
2789
عنوان

تعویق کنکور

1131 بازدید | 27 پست

سلام به همه کنکوریای عزیز امیدوارم که حالتون خوب باشه ❤️

این روزا و بخاطر شرایط پیش اومده خیلیا از درس دور شدن و مسیر رو گم کردن🥲

دانشجوی فیزیوتراپی هستم و مشاور کنکور در موسسه سیب ترش 🍏

اگه سوالی دارید بپرسید خوشحال میشم کمکی بشه ✨🤍

امتحانات نهایی یازدهم چی میشن؟🥲

کاش یازدهم بودم

از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هنوز مشخص نیست عزیزم قطعا تعویق داریم و ممکن هست که مجازی برگزار بشه داخل استانی

اخه فامیل ما میگا آموزش پرورش گفته از ۷ خرداد بصورت حضوری برگذار میشه🫤

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم

دوازدهمین؟

آره

از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم

میشه بیشتر بگی چیکار کنم 🤏🥹

از ساعت مطالعه کم شروع کن ۵ ساعت

هر روز نیم ساعت روتین لغات رو بخون

بازه های مطالعت رو هم یکساعت بذار

هر فصلی رو که جمع کردی امتحان تشریحی بده

از ساعت مطالعه کم شروع کن ۵ ساعت هر روز نیم ساعت روتین لغات رو بخون بازه های مطالعت رو هم یکساعت بذا ...

ممنون مهربونم 🫶 راستی کنکجاوی تاپیک قبلی نفهمیدی ماجرا چیه من واقعا کنکجاو شدم👀🥲

سلام وقتتون بخیر خسته نباشید

من اتفاقا از موسسه شما مشاور داشتم اما خب خوب پیش نرفتم متاسفانه و دوازدهم انسانی هستم حتی یک کتابم جمع نکردم کنکور که خیلی ناامیدم وایمیستم برای سال بعد ولی هر جور شده باید نهایی هامو معدل بالای 18 بگیرم چون سال بعد شاید یازدهم نهایی بشه و هزار تا دردسر دیگه میترسم نهایی مو هم خراب کنم آخه تا الان هنوز هیچی نخوندم نه میتونم درس بخونم و نه استرس ولم میکنه به نظرتو چیکار کنم ذهنم خیلی متشنجه

ممنون میشم از پاسخگوییتون

واینکه تو این شرایط به فکر ما کنکوری ها هستید💓🙏

هر چند سخت ولی من با توکل به خدا میتونم