2777
2789
عنوان

معجزه

354 بازدید | 14 پست

دعایی برای انجام حاجتی بزرگ که خیلی براش عذاب کشیدمه 😞

خانوادهامون راضی شن ب ازدواج مون بتونم خوشحالی رو تجربه کنیم خیلی دلشکستم

خواهرا کمک

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂

۴۰روز نادعلی

مثلا روز اول یه بار بخون

روز دومدوبار

روز سوم سه بار..

هربار که میخوای شروع کنی نیت بگو و بعد از تموم شدن باز نیت بگو بعدش ۱۰۰تا صلوات

لیلا که شدی حال مرا میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مهمترین شرط اجابت دعا، نزدیکی به خداست و مهمترین راهی که انسان رو به خدا نزدیک میکنه، انجام واجبات و دوری از گناهانه.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

۴۰روز نادعلیمثلا روز اول یه بار بخونروز دومدوبارروز سوم سه بار..هربار که میخوای شروع کنی نیت بگو و ب ...

متاسفانه یه طلسم بستن کار بخت زندگی کسی برام کرده که مطمعتم و نمیددنم چطور باید این طلسن یشمنم و چیز وحشت ناکیه تمام بدبختیم از همونجا شروع شده جونمم رفت دیگه

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂

چله ذکر یونسیه رو بردار و نماز شب خیلی حاجت میده الهی ک گره زندگیت باز بشه گلم ❤️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

2790
2778
2791
2779
2792