2821
2789
عنوان

بهم میگن چاق😔

1808 بازدید | 15 پست

قدم ۱۷۳

وزنم ۶۷

ولی بقیه بهم میگن چاقی

چون چارشونه ام کلا گنده بنظرم میام

خسته شدم بس که بهم گفتن دخترو اینقدر گنده

کم بخور

اینو نخور

فلانو نخور

قبلا ۸۵ کیلو بودم انگار روم مونده

البته برای ۴ سال پیشه

جالب اینه اونموقع بهم نمیگفتن چاق

نینی یار تورو خدا تایید کن

از نظر من همه آدما خوبن مگه اینکه خلافش ثابت شه🌸 دعا کنین برام چون میگن با زبونی که گناه نکردی برات دعا شه زود تر براورده میشه 🦋 با نهایت احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم توی سایت 🙏🏼

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ناشتا پودر ز رو با آب جوش قاطي کن بخور با خرما هم بخور شیرین باشه بعد هم حلقه بخر روزی 30 دقیقه بزن ...

پودر چی عزیزم؟

باشگاه میرم کمرم خیلی باریکه

بدیش شونه های پهنو سینه های بزرگع

اینا تو لباس چاق نشونم میدن

چون لباسای گشاد هم میپوشم

از نظر من همه آدما خوبن مگه اینکه خلافش ثابت شه🌸 دعا کنین برام چون میگن با زبونی که گناه نکردی برات دعا شه زود تر براورده میشه 🦋 با نهایت احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم توی سایت 🙏🏼

چه عجیبمگه میشه

اره🥲

منم وزنم زیاد نیست ولی بخاطر استخوان بندیم خیلی درشت دیده میشم متنفرمکاش قدم بلند بود حداقل مثل شما۱ ...

وای دقیقا منم استخون بندیم درشته

لگنم پهنه شونه هام پهنه

از نظر خودم قشنگه حالت ساعت شنی میده بهم ولی بقیه میگن چاق

تو هم بگو توپر هستم و حسودی نکنید :)

میگن توپر یعنی ظریف باشی ولی یکم گوشت داشته باشی

من گنده ام

خب مگه سایز کم نکردی؟

چرا بابا

چیزی نمونده ازم

همه لباسام تو تنمزار میزنن

شلوارام از پام میوفتن

با بدنسازی کم کردم

ناشتا پودر ز رو با آب جوش قاطي کن بخور با خرما هم بخور شیرین باشه بعد هم حلقه بخر روزی 30 دقیقه بزن ...

واسه من که اضافه وزن هم دارم جواب میده؟

پودر از کجا باید تهیه کنم

در قلب کوچک من تو چقدر فراوانی ❤️🔗 ( کاربر خانم هستم )

وای دقیقا منم استخون بندیم درشتهلگنم پهنه شونه هام پهنهاز نظر خودم قشنگه حالت ساعت شنی میده بهم ولی ...

غلط میکنن

من فقط بالاتنه ام گنده اس پایین تنه ندارم بده

دیگه به قد بلندا حسادتم میکنن اهمیت نده

خدانور لجه ای🥺🩶💫
غلط میکنن من فقط بالاتنه ام گنده اس پایین تنه ندارم بدهدیگه به قد بلندا حسادتم میکنن اهمیت نده

فدات شم

متوجهم چی میگی

اره کلا تخریب میکنن😑

شما هم اهمیت نده

دخترای کوچولو تو بغلین 😍

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز