راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اطراف ما ۴۷ سالگی شده حتی ازدواج اول و مجردن و با اقای مجرد ..
ایرادش چیه؟
⚠️ضد فمنیست نوین هستم⚠️اتیسم دارم پس اگر میبینین عقاید و رفتارم با شما فرق داره تعجب نکنین⚠️ دین متفاوتی دارم و دلیل تفاوت نظرمون میتونه اون باشه⚠️ مخالفی ریپلای بزن مودب بگو اگر توهین کنی جوابت نمیدم!⚠️
اشکالش چیه؟اطراف ما ۴۷ سالگی شده حتی ازدواج اول و مجردن و با اقای مجرد ..ایرادش چیه؟
آخه همش بهم میگن توی این سن دیگه ارزش نداره ازدواج اطرافیان همش با ناامیدی ازم انتقاد میکنن من دلم نمیخواست جدا بشم ولی شوهره نامرذم عرصه رو بهم تنگ کرده بوده حتی نزدیک به پنج سال هیچ رابطه زناشویی نداشتم از عمد اینقدر زجرم داد تا توافقی جدا شدم
آخه همش بهم میگن توی این سن دیگه ارزش نداره ازدواج اطرافیان همش با ناامیدی ازم انتقاد میکنن من دلم ن ...
ول کن اطرافیانو
⚠️ضد فمنیست نوین هستم⚠️اتیسم دارم پس اگر میبینین عقاید و رفتارم با شما فرق داره تعجب نکنین⚠️ دین متفاوتی دارم و دلیل تفاوت نظرمون میتونه اون باشه⚠️ مخالفی ریپلای بزن مودب بگو اگر توهین کنی جوابت نمیدم!⚠️