2777
2789
عنوان

آیفون دارها

| مشاهده متن کامل بحث + 3909 بازدید | 108 پست

نه گوشی دیگه ای ندارم خیلی راضیم ولی باگش اینه بعضی اپلیکشنا روش نصب نمیشن و باید به صورت وب اپلیکیشن استفاده بشن و خب سلامت باتریشم باید خیلی مراقبت بشه وگرنه زود به زود میاد پایین

من فروختم چون عذاب وجدان داشتم که بابام زحمت کشیده بعد من باید استفاده کنم

ولی آره یه a06 داشتم کنارش

اگه از اپ های ایرانی استفاده نمیکنی نیاز نیس چون اذیت میکنن اپ های ایرانی تو اپل

سوال دیگه ایم داری بپرس🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ایپد دارم سیم کارتم نمیخوره همه کارام با همینه

ایپد با آیفون زمین تا اسمونه فرقش عزیزم

دخترعمم ایفون داره

شوهرش شیائومی

میگ گوشی ۱۰ تومنی من بیشتر این مدت ب در ت خورده تا گوشی خودت

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)

من از وقتی ایفون ۷ اومد بازار و جدیدترین گوشی بود دارمش و خدارو شکر راضی هستم ازش

نه الکی میگن

ایفون گوشی خوبیه ولی اگه نداشتی همون اندرویید بهتره

حالا مثلا واسه من که قبلنا هر سال به روز میکردم مدل ایفونمو تا اینه تو ۷ دیگه درجا زدم سخته گوشی دیگه ای رو دست بگیرم

دردت و گیانم گش کس

اگه قبلا نداشتی و باهاش کار نکردی شاید سخت باشه برات چون سیستم عاملش ios هست با اندرویید فرق داره

من ۱۵ ساله دارم نمی تونم باش گوشی دیگه ای کار کنم

احساس می کنم عادته بیشتر

همه برنامع ای هم هست تحت وب می تونی استفاده کنی

قطعا باید یه اندروید کنارش باشه برا نرم افزار های بانک و بقیه کارا.

چرا؟ مگه نمیشه از نسخه تحت وب بعضی برنامهها استفاده کرد و بعضی هم از سایت اصلی برای iOS دان کرد؟

من دارم و هیچ مشکل ومحدودیتی ندارمهیچ برنامه ای همپولی نیست

چندش رو دارید؟

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز