2777
2789
عنوان

لیزر

393 بازدید | 21 پست

من جلسه اولم شش روز پیش رفتم الان موهام مثل قبلاً هستن حتا بیشتر

اما بعضیا میگن همون جلسه اول موهاشون کم در میاد و می ریزه اما من هم زیاد شدن هم نریخته

عادیه ؟

جلسه اول معمولا هیچ اتفاقی نمیفته از جلسه سوم به بعد کم میشه

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دستگاه های رولی رو اصلا پیشنهاد نمیدم،همین که فقط الکی هزینه کردم و جواب که نگرفتم هیچ حتی بیشترم شد و از لحاظ بهداشتی هم مورد تاییدم نبود، شاتی ها دردشون نسبتا خیلی بیشتره ولی جواب دهیش و بهداشتش عالیه

خلاصه که خانمای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن💅🏻😌

بله عادی چه خبره از جلسه اول بعدم موها در میان وقتی ۱۵ روز بعد لیزر شیو میکنی و بعد اون در میاد کمتر از اولش

من تنها جایی که واکنش داد از جلسه اول زیر بغل بود اونم بعد شیو ۱۵ روز بعد

من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس🦁 ( من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔)

2790
2778
2791
2779
2792