سلام دوستان . من 3بار بارداری پوچ داشتم که خود به خود سقط شدن. آزمایش ژنتیک دادم سالم بودیم فقط مشکل انعقاد خون داشتم که دکترم گفت بعد اینکه باردار شدی باید هپارین بزنی.شوهرمم عمل واریکوسل کرده بود که فهمیدیم عود کرده دوباره مجبور به عمل شد.آخرین سقطمم درست بعد عمل شوهرم بود.دکتر راجب این اتفاقا چیزی نمی گه. کسی بوده که مثل من باشه چطوری مشکلش رو حل کرده؟ دکتر خوب هم اگه تبریز سراغ داشتین بهم معرفی کنین .
خدایا اینبار بذار که بشه ... خواهش میکنم. کنجدم تو هم از خدا بخواه سالم و سلامت بیای بغلم. از خدا میخوام همه ی اونایی که دلشون میخواد مامان بابا بشن زود زود دامنشون سبز بشه. الهی آمین
خدایا اینبار بذار که بشه ... خواهش میکنم. کنجدم تو هم از خدا بخواه سالم و سلامت بیای بغلم. از خدا میخوام همه ی اونایی که دلشون میخواد مامان بابا بشن زود زود دامنشون سبز بشه. الهی آمین
پارسال شوهر من عمل کرد اما بعد عمل بدتر شد حتی شکل غیر طبیعی گرفت جایی که عمل کرده بود منم که والا ب ...
برا شوهر منم آذر 95 عمل کرد فروردین حامله شدم ولی سقط شد. بعد دوباره مرداد حامله شدم ولی بازم سقط شد. بعد هر کاری کردیم نشد رفتین دکتر دیدیم واریکوسل شوهرم عود کرده اینبار شدیدتر هم شده.اسفند پارسال عمل کرد بعد دو هفته ما اقدام کردیم بازم حامله شدم ولی بازم سقط شد...
علت بارداری پوچ چی می تونه باشه کسی اطلاعاتی در این باره داره؟