2821
2789
عنوان

شوهر عصبی

199 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها منو همسرم ۷ ازدواج کردیم ، ازدواج مون با دوستی بود و همو دوس داشتیم ، شوهرم خیلی عاشقم بود و ادم آرومی بود ،خانواده ش افراد مذهبی و متعصب هستن و مدام دخالت و تذکر دادن و باعث دعوا و اختلاف بین ما شدن ،تا جایی ک کار به بی احترامی کشید از طرف یکی از افراد اون خانواده و من باهاشون ب مدت یک سال ونیم رفت و آمد نکردم ، اون تایم ما تازه بچه دار شده بودیم ، آلان رفت و آمد ها برقرار هست ولی شوهرم ب واسطه این هحه مشکلات عوض شده دیگه آروم نیست و زود عصبی میشه ،چطور باعث آرامشش باشم و چکار کنم که هم با خانواده ش بحثمون نشه هم مهم تر از همه شوهرم آروم باشه و پشتم بمونه و حمایت کنه...خانواده ش فوق العاده متعصب هستن و اینو قبول ندارن ،اینم بگم تو فامیل اکثرا علاقه به معاشرت ندارن با اینا و اگرم باشه از سر اجبار هست

شما خودت ارامشتو حفظ کن و از خانوادش پیشش بد نگو اختمالا خودش میدونه

هرکی به من درخواست بده احمقه👰🏻♂️/💔🤍💚/بهت زنگ نمیزنه؟اولویتش نیستی-سرقولش نمیمونه؟دوستت نداره ناراحتی تو براش مهم نیست-رفتاراش تناقض داره؟ یکی دیگه رو داره-فقط وقتی کارت داره یادت میفته؟داره ازت استفاده میکنه-روت سرمایه گذاری نمیکنه؟چون فکر میکنه ارزششو نداری-بیش از دوساله باهاشی با خانوادش اشنات نکرده؟خب تو فرد مورد نظرش نیستی یه نفعی داری براش-بیش از پنج ساله باهاشی بدون حلقه؟زیاد سخت نگیر هنوز داره میگرده دنبال فرد مورد نظرخواهرای قشنگم گذشته خوشگل پسر یه جا گریبان زندگیتون رو میگیره مطلع باشید چی اتفاق افتاده

سلام

ریشه همه مشکلات قوم الظالمین هست ... باید از خانواده شوهر دوری کنی ... دوری ودوستی جوابه...

در این زمانه بی های و هوی لال پرست خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را برای این همه ناباور خیال پرست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وقتی کرم میریزه ینی سکوت کنم؟

بلع بلع. بذار فکر کنه اصلا برات مهم نیست چه بسا شما حرفی میزنی قصدت دفاع از همسرته ها!

سکوت کن و جلوشون باهاشون با حد و مرز باش

مثلا قرار تیست زیاد کمک کنی جواب هر صحبتی رو بدی تا ازت سوال نکردن سکوت کن

هرکی به من درخواست بده احمقه👰🏻♂️/💔🤍💚/بهت زنگ نمیزنه؟اولویتش نیستی-سرقولش نمیمونه؟دوستت نداره ناراحتی تو براش مهم نیست-رفتاراش تناقض داره؟ یکی دیگه رو داره-فقط وقتی کارت داره یادت میفته؟داره ازت استفاده میکنه-روت سرمایه گذاری نمیکنه؟چون فکر میکنه ارزششو نداری-بیش از دوساله باهاشی با خانوادش اشنات نکرده؟خب تو فرد مورد نظرش نیستی یه نفعی داری براش-بیش از پنج ساله باهاشی بدون حلقه؟زیاد سخت نگیر هنوز داره میگرده دنبال فرد مورد نظرخواهرای قشنگم گذشته خوشگل پسر یه جا گریبان زندگیتون رو میگیره مطلع باشید چی اتفاق افتاده