2777
2789
عنوان

حرکت جاری

134 بازدید | 1 پست

شوهرم ب من تهمت زده ک خودش راحتتر ب کثافط کاریش برسه و منو بدنام کرد ک مثلن منو ساکت کنه ک ازادنه بگرده طی ی اتفاقایی رفت با یکی از رفیق هاش دعوا کرد چون همه گند کاری های شوهرمو ازش میپرسیدم و میفهمیدم چ غلطایی میکنه ابنم وقتی فهمید اونه ک امارشو میرسونه با کمک داداشش ک از خودش کوچیکه رفتن با طرف دعوا و...منم ترکش کردم وداشتم شکابت میدادمش بخاطر ادعای حیثیت ک افتاد ب پام و با شرط شروط برم گردوند و بخاطر بچه هام برگشتم و از اون موقع خونه مادرشوهرم نرفتم و نزاشتم بیان طی ی جریانی مادرشوهرم اومدخونم و رابطمون اوک شد حالا نگو زن اون برادرشوهرم ک با شوهر من رفته بودن دعوا پیش اینا قید کرده منو راه ندن خونه پدرشوهر چون توی اون دعوا مقصر اصلی شوهر اون شده حالا ک فهمیده مادرشوهرم میاد خونه من و خیلی رابطمون گرمه اومده با اینا دعوا ک چرا میری خونش و...اخه یعنی چی؟؟؟دیروزم عروسی بودیم من و مادرشوهرم و عمه شوهرم اومد با اون دوتا سلام و روبوسی و منو ندید گرف واقعا چ فکری میکنه ک من محتاج سلام اینم؟ بره شکر کنه ک شکایتش ندادم

من عروس بزرگه ام

بره شکر کنه تو شکایت نکردی ازش ؟ میخواستی برای چی شکایت کنی ازش ؟ به جرم سلام نکردن و روبوسی با مادرشوهر و عمه شوهر ؟

حق تصمیم گیری کی بیاد خونه مادرشوهر یا نیاد رو اون نداره ولی حق داره برات تو قیافه باشه

چون زندگیش رو آشوب کردین تو و شوهرت

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷