2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

141 بازدید | 3 پست

با تنبلی تخمدان لعنتی چیکار کردین، من اوایل که پریود شدن پریودم منظم ولی به شدت دردناک و وحشتناک بود حدود ۱۵ سالگی سونوگرافی کردم و گفتن کیست داری و برای رفع کیست قرص ال دی دادن ، از وقتی شروع کردم به خوردن قرص ال دی وقتی رهاش کردم دیگه خود به خود پریود نشدم تا الان که ۲۰ سالمه وقتی قرص و دارو میخورم پریود میشم نخورم نمیشم ، هرچقدر هم صبر کنم نمیشم ، دکتر چین توی سونو کلی کیست ریز دید آخرین بار که قبلا وقتی سونو میدادم نبود ، هر روز کلی تحرک دارم از دانشگاه کیلومتر ها میرم بیرون تا غذا بخرم پیاده ، خیلی زیاد سعی کردم شکر و چیزای شیرین رو حذف کنم، خیلی سعی کردم هر روز پروتئین و میوه و چیزای سالم بخورم ،۸۳ کیلو شدم قبلا وقتی ۱۵ سالم بود ۶۰ کیلو بودم 😭😭😭از بدنم بدم میاد ، احساس میکنم هیچ وقت هم قرار نیست مادر بشم

لعنت به تنبلی تخمدان من که وارد فاز افسردگی شدم

موهای عزیزمو از دست دادم پر و فر قشنگ

الان موهام نصف شده

دلم میخواد یه بستنی بخورم نمی تونم

رژیم گرفتن هم گرونه ، نون سفید نباید خورد و برنج نباید خورد این چه زندگیه آخه

💜Army. For ever💜✌️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من با قد ۱۶۸ وزن ۳۸ ا شایدم ۴۰ کیلو تنبلی تخمدان دارم 🤦🏻♀️

۳ ماه مداوم سیپروترن کامپاند مصرف کردم دردای وحشتناکم کم شده بودو ی پریودع نرمالو میدیدم

دیگه مصرف نکردم فعلا پونیکا رو مصرف میکنم

تنبلیمم بهتر شده

اما خودم حس میکنم بعد قطع سیپروترن کامپاند علائم دوباره برگشته

هر چند سونو خوب نشون داد

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!