2777
2789
عنوان

ازدواج

274 بازدید | 10 پست

یه اقایی که پنج سال پیش اعتیاد داشته و الان ترک کرده قابل اعتماد هست؟ علاقمند شده به دختری براش طلا خریده کنار گذاشته رفته سه شیفت کارمیکنه. میگه بریم خاستگاری و به دختره گفته داستان رو

عاشق هم شدند ولی دختره چیزی هم نگفته بهش که بیا نیا موندیم بریم یا نه نظرتون چیه؟

درخواست ندید الکی قبول نمیکنم. کاربرای آقا که اصلا درخواست ندن گزارش میزنم😒😒😒😒😒

خانوما پسره میگه من میخوام تلاشمو کنم حالا مادر من بهش گفت دختر مردم گناه داره با ایندش مطمئن شو بازی نخواهی کرد. که ما پاپیش بزاریم و اونم معتقده اعتیاد بیماری هستش و درمان شده البته اینجوری ک ببرنش کلینیک نبوده خودش رفته کلینیک گفته میخوام ترک کنم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بستگی داره اعتیاد به چی داشته و چه مدت بیمار بوده و الان کار و زندگیش به چه صورت هست ارتباطاتش چیه از اطرافیانش ایا کسی درگیر هست تو محیط هایی قرار میگبره بخواد وسوسه بشه یا نه، به هرحال همیشه احتمال داره ایشون دوباره درگیر بیماری بشن اینطور نیست که قابل اعتماد نباشه صرفا احتمال اینکه بره سمت این مسائل نسبت به ادمهایی که قبلا درگیر نبودن هیچوقت، درصدی بیشتره. خانم هم باید با علم به این موضوع تصمیم بگیره. اما تا مطرح نکرده برای خواستگاری حتی غیرمستقیم هم نگفته، پا پیش نذارید، شاید رضایت قلبی نداره.

روبیکا @fairyfal

معتاد هیچوقت ترک نمیکنه

من یکی از فامیلام15ساله ترک کرده ولی سیگار میکشه نمیدونم حالا فامیل دورمونه زنشو دیدم راضی بود

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز