2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟؟؟؟

140 بازدید | 15 پست

چرا یه عده ای از کاربرا اینقدر زود باور هستن که هرکی هرچی رو میگه باور میکنن؟ چرا اجازه میدن آدمای مجازی واسه زندگیشون تصمیم بگیرن؟ چرا بدون تفکر حرف هرکسی رو باور میکنن. 

اگه واقعا مشکل خاصی دارید خب برید پیش یه مشاور یا حداقل توی همین نی نی سایت برید تو کلینیک بپرسید. 

یه موضوع که دوست داشتم یبار بیانش کنم:

چند وقت پیش یه کاربر عضو شد که ادعا میکرد متولد ۶۳ هست و یه کدبانوی تمام عیاره و از شوهرش بزرگتره... بعد ها ادعا کرد ۲۲ سالشه و دنیارو گشته... و از دوست پسرش که باهم به اصطلاح ازدواج سفید کردن ۶ ماه بزرگتره... اونقدر تو تاپیکا با اعتماد بنفس حرف میزد که هر تاپیکی نظر میداد تا آخرش همه همونو تکرار میکردن....

نهایتا مشخص شد که اهل فرقه خاصیه

حالا بماند که چقدر درمورد اسلام نظر میداد بدون اینکه بگه مسلمون نیست... مثل خیلی ها که مشخصه اهل فرقه فلان هستن و فقط و فقط میان تو تاپیک  موضوعات مذهبی مسلمونا و نظر میدن و مسخره میکنن...

اگه نمیتونید تشخیص بدید حداقل وقتی جایی میشنوید که فلان کاربر اینطوریه برید در موردش تحقیق کنید.سریع جبهه نگیرید و تعصب نداشته باشید روی آدمای مجازی...

فضای مجازی رو خیلی جدی نگیرید...

بعضی ها به حرف نزدیکانشون  که بعضا دلسوزشونن هم گوش نمیدن و میگن ما عاقل و بالغیم ولی اینجا که میان چشم و گوش بسته میشن و  اعتماد میکنن و براساس حرف بقیه برای زندگیشون تصمیم میگیرن.

هوشیار باشید هوشیار باشید هوشیار باشید...

من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم

تو خواه از سخنم پند گیر خواه ملال

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!

همه جور موجودی اینجا هست

جای ترسناکیه

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن شنونده باید عاقل باشه 

بنظر من همه آدما باید هر حرفی رو میشنون اول بررسیش کنن بعد اگه با ارزشهاشون همخوانی داشت بپذیرن.

همه جور موجودی اینجا هست جای ترسناکیه

دقيقا منم گفتم وقتى ميام واين چيزاروميشنوم احساس ميكنم يكجاى مخوف وتاريك رفتم هرلحظه هم ممكنه به قتل برسم

فقراتشى است كه خوبيها راميسوزاندثروت پرده اى كه بديهاراميپوشاند
همه جور موجودی اینجا هست جای ترسناکیه

تو یه برهه خاصی به عده اومده بودن که فقط اهداف سیاسی  داشتن و بعد غیب شدن...

تو به برهه خاصی به عده اومده بودن که فقط اهداف سیاسی  داشتن و بعد غیب شدن...

اون شبى كه تاپيكاى شب تاب بود نميدونم شكلات بود كيا بودن دقيق يادم نيست ولى حرفاى عجيب غريب ميزدن حرف ازباند وباندبازى ميزدن وهمديگه رو لو ميدادن اونشبم خيلى ترسيدم🙁

اون شبى كه تاپيكاى شب تاب بود نميدونم شكلات بود كيا بودن دقيق يادم نيست ولى حرفاى عجيب غريب ميزدن حر ...

یه مدت یکی اومده بود نصفه شبا تاپیک میزد فحش میداد و اونقدر گزارش میخورد که حذف میشد

اون شبى كه تاپيكاى شب تاب بود نميدونم شكلات بود كيا بودن دقيق يادم نيست ولى حرفاى عجيب غريب ميزدن حر ...

یا چندوقت یکبار میومدن عکسای کاربرا رو میذاشتن...

جالبه برام اينجا درگيريا ودغدغه هاى خانوما اينكه به همه چى همديگه كاردارن اينكه طرز تفكراتشون چه درست وچه غلط رو ميخوان به زور بهت بفهمونن 

نکته تلخش اینجاست که یه خانمه ماجرای طلاقشو گفت و درد دل گرد تو یه تاپیک گفت که کلی مرد تو خصوصی بهش پیشنهاد صیغه دادن... اونقدر اذیت شده بود که دلم براش سوخت..

جالبه برام اينجا درگيريا ودغدغه هاى خانوما اينكه به همه چى همديگه كاردارن اينكه طرز تفكراتشون چه درس ...

کافیه کسی از اعتقاداتش بگه هرچی باش خوردش میکنن

نکته تلخش اینجاست که یه خانمه ماجرای طلاقشو گفت و درد دل گرد تو یه تاپیک گفت که کلی مرد تو خصوصی بهش ...

واقعا اون مردايي كه ميان اينجا وميشينن اين مطالبو ميخونن چه ادماى عجيبى هستن اينا همون بيماراى روانى وجنسى توى خيابونن كه بايدازشون ترسيد