2777
2789
عنوان

دوستان بیاید

263 بازدید | 18 پست

🤦🏻♀️من نمیتونم درس بخونم و دانشجو علوم پزشکی ام استرس باز شدن دانشگاه ها و امتحان دارم یک چیزی بگید برم بخونم 🤦🏻♀️

متاسفانه از دوران دبیرستان هم با فیزیک مشکل داشتم🫤

این ترم هم استاد فیزیک بسیار سخت گیری دارم چطوری بخونم تا امتحان ها نمره خوبی بیارم؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فنی مهندسی هست نه علوم پزشکی ، اگه علوم پزشکی بود که دانشگاه امیرکبیر که صنعتی هست این رشته رو نداشت ...

دوست عزیز دانشگاهم علوم پزشکی دانشگاه تهران هست ! کارت دانشجویی منم علوم پزشکی تهران خورده 😐 دارید به من دانشگاهمو یاد میدید

دوست عزیز دانشگاهم علوم پزشکی دانشگاه تهران هست ! کارت دانشجویی منم علوم پزشکی تهران خورده 😐 دارید ...

توی دانشکده ی علوم پزشکی درس میخونی ، رشتت جزء رشته های علوم پزشکی نیست خانوم . بین این دو تا خیلی فرق هست . این رشته رو دانشکده ی فنی باید ارائه میداده.

توی دانشکده ی علوم پزشکی درس میخونی ، رشتت جزء رشته های علوم پزشکی نیست خانوم . بین این دو تا خیلی ف ...

خانم محترم دانشکده من علوم پزشکی هست و زیر همه درس ها زده شده علوم پزشکی ! حالا شما هر طور دوست داری فکر کن دوست داشتی برو دانشگاه تهران با رییس دانشگاه تهران صحبت کن ببین این چی هست روز خوش !

اینکه دانشکده فنی ارائه نداده باعث نمیشه این رشته تبدیل بشه به یه رشته ی علوم پزشکی ، همچنان رشته ی ...

باشه عزیزم حالا نمیخواد خودتو جر بدی

استارتر موضوع تاپیکشون یچیز دیگه بود

اینکه دانشکده فنی ارائه نداده باعث نمیشه این رشته تبدیل بشه به یه رشته ی علوم پزشکی ، همچنان رشته ی ...

الان شما چرا ناراحت دانشکده منی ؟! دانشکده من اینه ناراحتی برو با رییس دانشگاه تهران صحبت کن موضوع تاپیک به حاشیه نبر