2777
2789
عنوان

کتک خوردن‼️

635 بازدید | 18 پست

اینقدر بدم میاد وقتی خانومی میگه کتک خوردم میان در جواب مینویسن خب اشتباه از خودت بوده:(

سیاست داشته باش خب:(

اشتباه از شما هم بوده:(

چرا نمیخواید بفهمید خشونت هیچ توجیهی نداره

هیچ کسی حق نداره با آدم دیگه با خشونت رفتار کنه و بهش صدمه جسمی بزنه مگر برای دفاع از خودش

میخواد شوهرش پدر و مادرش برادرش بچش و هر کس دیگه ای باشه

چه برسه به اینکه یه مرد یه زن رو کتک بزنه

He said: One day you’ll leave this world behind so live a life you will remember

وای حققققمن پیش خودم میگم یعنی کتک خوردن انقدر واسه اینا عادیه

سیاست اصلا بلد نیستی اگه شوهرت با چاقو افتاد دنبالت آروم حرف بزن و صداتو روش بلند نکن تا عصبانی نشه

He said: One day you’ll leave this world behind so live a life you will remember

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منی که برادر اشغالی دستمو شکست سر چیزای مسخره پدرو مادرم حرصمو درمیارن واقعا من چه کاری از دستم برمیاد💔

من با آن که انتقام جو و کینه توز نیستم، حافظهام در مورد جراحات و تحقیر ها به رغم بزرگواریام بسیار قوی است...❤️🩹

سیاست اصلا بلد نیستی اگه شوهرت با چاقو افتاد دنبالت آروم حرف بزن و صداتو روش بلند نکن تا عصبانی نشه

اینا انقدر شوهراشون رو ارباب میدونن و خودشون رو برده حلقه به گوش

میخوان توجیه کنن چون توجیه کردن راحت تر از پذیرفتن اینه که توی ازدواج های اشتباه هستن.

هر لحظه ای از عمر من به یاد ایران گذشت... آقایون لطفا درخواست دوستی نفرستید واقعا مایل به معاشرت نیستم. اینجا نظر شخصیمو میگم میتونید باهاش موافق نباشید. معلم زبان هستم مایل بودید میتونید با قیمت منصفانه زبان یاد بگیرید. من لحن شوخی دارم گاهی اوقات چیزایی رو که میگم جدی نگیرید امیدوارم سو تفاهم نشه. ❤️

آدما تو هر محیط و زندگی ای که باشن رو ناخودآگاهشون اثر میزاره و نوع دیگه ایی از زندگی رو نمی تونن تصور بکنن

اونا الان فکر می کنن همه مثل خودشون اند

اینکه گناهان ما با گناهان بقیه فرق داره دلیل نمیشه که ما خوب باشیم و اونها بد.

اونایی که اینو میگن حتما براشون عادیه.. شاید حتی وقتی مجرد هم بودن پدرشون دست روشون بلند میکرده.. من بیشتر از 10 ساله ازدواج کردم..فکر نکنم اگه شوهرم دست روم بلند کنه بتونم ببخشمش.. نه خودم نه خانوادم

لطفا لایک نکنیییییید

خشونت توجیه نداره ولی باید دونست مقابل یه آدم دیوونه که عقل درست نداره، چطوری رفتار کرد که آسیب کمتری دید. طلاق بگیر که نیستن، اقلا یجوری رفتار کنن تنش کم بشه، اونم بخاطر خودشون

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

خشونت توجیه نداره ولی باید دونست مقابل یه آدم دیوونه که عقل درست نداره، چطوری رفتار کرد که آسیب کمت ...

میدونم این موضوع رو

ولی اینکه یسری خانوما تو تاپیک های مرتبط با این موضوع میان میگن تقصیر خودت هم بوده واقعا حرصمو درمیاره

وقتی طرف نه میخواد طلاق بگیره ونه شرایطش روداره مجبوره کنار بیاد با شوهر بیخودش. اتفاقا سیاست لازمه.

میدونم اینو ولی وقتی یسری ها تو تاپیک هایی با این موضوع میان مینویسن تقصیر خودت هم بوده خب یا سیاست نداری واقعا حرصمو درمیاره

میدونم این موضوع روولی اینکه یسری خانوما تو تاپیک های مرتبط با این موضوع میان میگن تقصیر خودت هم بود ...

نمک زندگیشونه آخه😂

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞