2777
2789
عنوان

میشه نظر بدین

143 بازدید | 16 پست

سلام به همگی

من با ی پسری ۴ ساله در ارتباطم ۲۷ سالشه

از همه نظر عالیه از نظر اخلاق توجه ظاهر ولی خرج خانوادشو میکشه میگه بابام نمیتونه کار کنه

ولی اگه الان بگم ماشین میخام درجا برام میخره[که نمیگم]

لطفا نگین هنوز که زنش نشدی ب تو چه

چون قصدمون ازدواجه و دوران دوستی هم برای فکر کردنه

بهش گفتم چرا خرج میکشی گفت خانوادمه نمیتونم مامان و بابامو بندازم دور

نمیدونم چیکار کنم ولی با این موضوع که خرج خانوادشو میده ناراحتم یدونه داداش داره که کلاس ششمه

لطفا اگه راهنمایی میدونین بگین

اگه من بودم مشکلی نداشتم در صورتی که برا مخارج زندگی خودمون مشکلی پیش نیاد

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فعلا یه بار بگو ماشین میخوام ببین چیکار میکنه

نمیگم اونقد پولداره که درجا بخره نه نمیخامم پز بدم بخدا

ولی میدونم حتی با قرض و اینور اونور پول گرفتنم شده میخره

اما من بدم میاد واس خانوادش خرج میکنه

کلا ذهنم درگیره میترسم بعد ازدواجم اینجوری باشه😭

ببین اندازه خانواده اهمیت میده دوست داره ؟ اگه اره فردا هم زنش شدی هواتو داره کسی حرف بزنه میگه زنانه نمیتونم بندازمش دور اگه بتونه تعادل رو خوب رعایت کنه واقعا آدم خوبیه

حق با ریاضی بود تا چیزی اثبات نشده باورش نکن

نمیگم اونقد پولداره که درجا بخره نه نمیخامم پز بدم بخداولی میدونم حتی با قرض و اینور اونور پول گرفتن ...

حرفم اینه که الکی پیش خودت فکر نکن

خیلی ها فقط لب و دهنن

ببین اینکه میگی بگم مثلا فلان چیزو میخوام حالا نه صرفا ماشین واقعا برات میخره یا کلا اشتباه فکر میکنی

راجع به خانوادش هم اگه خوب باشن به نظرم میشن کنار اومد

He said: One day you’ll leave this world behind so live a life you will remember

خب پدرش نمیتونه کار کنه و اگر ایشون هم کمک نکنه که خانواده اش به فنا میرن..طبیعتا نمیتونه ببینه برادر و پدر و مادرش لنگ پول دارو و خوراک و هزینه های جاری شون هستن... حالا یه عده یواشکی اینکار میکنن اما ایشون صادقانه گفته... اگر درآمدش خوبه و 2 خانواده رو میتونه ساپورت کنه خوبه.. خودش هم باید تعادل برقرار کنه بین هزینه های منزل آینده خودش و پدری.... درنهایت شما باید این مساله رو پیش خودت حل کنی.. اون از قبل از ازدواج گفته.. شما طبیعتا بعد از ازدواج نمیتونی ایراد بگیری چون بهت گفته و اونم میگه من همه چیز رو بهت گفتم و قبول کردی..

ببین اندازه خانواده اهمیت میده دوست داره ؟ اگه اره فردا هم زنش شدی هواتو داره کسی حرف بزنه میگه زنان ...

ولی حرصم میگیره میگم خب چجوری بابای منم مریضبود کار میکرد ولی باباش نمیتونه کار کنه

نمیگم اونقد پولداره که درجا بخره نه نمیخامم پز بدم بخداولی میدونم حتی با قرض و اینور اونور پول گرفتن ...

بخوای نخوای نمیتونی یه مرد رو جدا کنی از خانوادش چه بهتر که خانوادش آدمای خوبی باشن و تو رو دوست داشته باشن نزدیک که قید مادر و پدر رو بزنه قید تو رو هم میزنه

حق با ریاضی بود تا چیزی اثبات نشده باورش نکن

بعد ازدواجم بخاد پول بده نمیتونم 😭

اونوقت مجبوره یواشکی بده

مهمونیاشون برو

بروتودل قصیه

شایدبهترتصمیم بگیری

خداروزی رسان بی حساب تک تک مردم ایران است.لطفن برای شفای فردموردنظرم دعابفرمایید.