کسی بوده با یکسال خوندن تونسته باشی پزشکی یا پیرا پزشکی بیاره
من آدمی خودخواه، بیحوصله و البته کمی متزلزل هستم. اشتباه میکنم، از کنترل خارج میشوم و گاهی کنترل کردنم سخت میشود اما اگر نتوانید بدترین حالت من را تحمل کنید بیشک شایستگی بهترین حالتم را هم ندارید .
من سال دوازدهم تست زنی رو بطور حرفه ای با مشاور و آزمون شروع کردم
پایه بودم نمراتم در حد 13 تا 15 بود
پزشکی قبول شدم پارسال
بالاخره منم میتونم بگم خانوم دکتر شدم😂🕺البه دانشجو پزشکی ولی شما دکتر صدا کنین ذوقی شممم🤌🏻💞*عادت کنین. غصه هراتفاق بد رو یه دفعه بخورین نه یک عمر🌱*پشت تموم موفقیتهای آدمای این دنیا قطعا یکی بوده؛حالا نه اینکه یکی بوده که حمایتش کرده، نه! اتفاقا برعکس. یکی بوده که نادیدش گرفته، یکی بوده که احساسشو کُشته و یه روزی اونقدر کوچیکش کرده که اون برای گرفتن بزرگترین انتقام دنیا یعنی "موفقیت" شبانه روز تلاش کرده...❤️✨️
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
آره بابا من سه چهار ماهشم دیدم پردیس پزشکی اورده خیلی بستگی به خوده ادم داره یکی با دو سال خوندن پیرا هم نمیاره یکی چند ماهه کنکور خیلی به موضوعات مختلف بستگی داره
بالاخره منم میتونم بگم خانوم دکتر شدم😂🕺البه دانشجو پزشکی ولی شما دکتر صدا کنین ذوقی شممم🤌🏻💞*عادت کنین. غصه هراتفاق بد رو یه دفعه بخورین نه یک عمر🌱*پشت تموم موفقیتهای آدمای این دنیا قطعا یکی بوده؛حالا نه اینکه یکی بوده که حمایتش کرده، نه! اتفاقا برعکس. یکی بوده که نادیدش گرفته، یکی بوده که احساسشو کُشته و یه روزی اونقدر کوچیکش کرده که اون برای گرفتن بزرگترین انتقام دنیا یعنی "موفقیت" شبانه روز تلاش کرده...❤️✨️
منابع هم بنظرم دنبال این نباش ک فلان رتبه برتر چی خونده قبول شده، برو سطحتو به یه متخصص بگو متناسب با سطحی که داری بهت کتاب معرفی کنه ک کتاب بدردت بخوره