2777
2789
عنوان

دوست نه دشمن

471 بازدید | 17 پست

با دختری دوست بودم دوست که نه! تقریبا مثل خواهر بودیم و همچنین فامیل دور همه چیز همو میدونستیم این دختر خانم تو فضای مجازی با تعداد بسیار زیادی پسر دوست بود حتی شمارشو هم داشتن و این هم شماره اونا رو خلاصه ، پسر عمه ی دختره شماره منو از دختره گرفته بود تا با من آشنا بشه و..

این کلا از من میپرسید چیکار میکنید چی میگه منم از اونجایی که 12 سال دوست بودیم اعتماد میکردیم میومد رو اکانتم پیام های ما رو میخوند ، همش میگفت این پسره خوب نیست نمیدونم دختر بازه فلانه قیافه اش خوب نیست کم کم داشت از چشمم میافتاد پسره

پسره هم بور بود قد بلند چشم آبی خوش هیکل و وضع مالی بسیار خوب اونقدر رو مخ من رفت من اواخر باهاش دعوا میکردیم کلا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامانش هم سابقه رفتن پیش دعا نویس داشت من و پسره با اینکه تادعوا میکردیم بازهمو خیلی دوست داشتیم 🥲 خلاصه این دوست این آقا پسر درسته لاشی بود ولی این پسر اینطوری نبود خانواده بالا سرش بود شبا حق نداشت بیرون بگرده دوستاش صبح ها میرفت مغازه خودشون

خووو

تو چرااااا اکانتتو دادی دستششش دختررررر

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

چطور میتونید انقدر به حریم خصوصی طرف مقابلتون بی اهمیت باشین اصلا دوست صدساله ی شما چرا باید پیامای پارتنرتو ببینه

مرد درخواست دوستی بده اکانتش دست نی نی یار عزیز

خلاصه این دختره اونقدر رفت رو مخم پسره خوب نیست اینامن میشناسمش فامیل ماست آدم درستی نیست درست شب قبل از عمل بینیم کات کردیم گفتم برو میدونستم نمیره از این طرف از چشمم افتاده نمیخواستمش یک عکس پسر رو فرستادم گفتم دوست پسر جدیده مه دیگه نمیخاوم بهم پیام بدی اینا

اصلا چی میشه که میتونین انقدر به یه نفر اعتماد کنین که کل زندگیتونو بدین دستش ؟ حتی اگه اسم دوست روش باشه... نکنید تروخدا 💔

"تو" خالق دنیای خودتی. همیشه اولویت خودت باش و به خودت احترام بزار.