nikunik مدیر استارتر عضویت: 1405/01/13 تعداد پست: 12 عنوان یه نظر میدید 123 بازدید | 5 پست برای پوست چرب، کرم پودری که کاورش بالا باشه چی پیشنهاد میدید؟ رنگ هم اگه مهمه بژ باشهچی استفاده کردید خوب بوده؟ 1405/02/04 | 14:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آفتابزمستون عضویت: 1404/11/01 تعداد پست: 74 من قبلا مک گرفتم خوب بود ولی این سری خیلی گرون بود کالیستا خریدم از اونم خیلی راضیم باورم نمیشد خوب باشه
لیلییت عضویت: 1388/10/21 تعداد پست: 4398 اول باید چربی پوست رو کنترل کنید .من نماینده مستقیم شرکت نفیس هستم و مشاور پوست و مو.موس های mndرو از نظر کیفیت تایید میکنم مشاور پوست و مو . برای مراقبت از پوست و موی خود با من در ارتباط باشید♠️
rast554 عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 283 اول باید چربی پوست رو کنترل کنید .من نماینده مستقیم شرکت نفیس هستم و مشاور پوست و مو.موس های mndرو ا ... به نظرتون مانیدا مارک خوبیه؟ من ۱۲۰۰ دادم مانیدا گرفتم الان رو پوستم کیکی میشه😔 بقیه خیلی تعریفشو میکنن ، ممکنه بخاطر پوستم باشه؟
honey828 عضویت: 1404/12/09 تعداد پست: 1891 یه سری ماسک های خونگی هستن برا پوست چرب.امتحان کنی خوبن دوستم پوستش چرب بود یادم نی چی میزد ولی خوب شد.جوش هاشم رفت
لیلییت عضویت: 1388/10/21 تعداد پست: 4398 به نظرتون مانیدا مارک خوبیه؟ من ۱۲۰۰ دادم مانیدا گرفتم الان رو پوستم کیکی میشه😔 بقیه خیلی تعریفشو م ... من اطلاع ندارم که خوبه یا نه فیکه یا اصل. پوست خیلی مهمه و باید محصول درست و استاندارد استفاده بشه. مشاور پوست و مو . برای مراقبت از پوست و موی خود با من در ارتباط باشید♠️
لیلییت عضویت: 1388/10/21 تعداد پست: 4398 یه سری ماسک های خونگی هستن برا پوست چرب.امتحان کنی خوبن دوستم پوستش چرب بود یادم نی چی میزد ولی خوب ... محصولات دست ساز و خونگی رو مصرف نکنید اغلب اینا کورتون دارن و بعد از اتمام دوره پوست نازک میشه و دوباره مشکلات برمیگردن مشاور پوست و مو . برای مراقبت از پوست و موی خود با من در ارتباط باشید♠️