2821
2789

اول باید چربی پوست رو کنترل کنید .من نماینده مستقیم

شرکت نفیس هستم و مشاور پوست و مو.موس های mnd

رو از نظر کیفیت تایید میکنم

هیچ چیز برای آنهایی که می اندیشند، مُقدس نیست و هیچ چیز آنقدر مقدس نیست که نقد نشود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول باید چربی پوست رو کنترل کنید .من نماینده مستقیم شرکت نفیس هستم و مشاور پوست و مو.موس های mndرو ا ...

به نظرتون مانیدا مارک خوبیه؟ من ۱۲۰۰ دادم مانیدا گرفتم الان رو پوستم کیکی میشه😔 بقیه خیلی تعریفشو میکنن ، ممکنه بخاطر پوستم باشه؟

به نظرتون مانیدا مارک خوبیه؟ من ۱۲۰۰ دادم مانیدا گرفتم الان رو پوستم کیکی میشه😔 بقیه خیلی تعریفشو م ...

من اطلاع ندارم که خوبه یا نه فیکه یا اصل. پوست خیلی مهمه و باید محصول درست و استاندارد استفاده بشه.

هیچ چیز برای آنهایی که می اندیشند، مُقدس نیست و هیچ چیز آنقدر مقدس نیست که نقد نشود
یه سری ماسک های خونگی هستن برا پوست چرب.امتحان کنی خوبن دوستم پوستش چرب بود یادم نی چی میزد ولی خوب ...

محصولات دست ساز و خونگی رو مصرف نکنید اغلب اینا کورتون دارن و بعد از اتمام دوره پوست نازک میشه و دوباره مشکلات برمیگردن

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز