2777
2789
عنوان

منشی بشم❓

87 بازدید | 4 پست

🦦بیکارم نمیدونم منشی چیکار میکنه

ابجیم اگهی منشی و دستیار دندون پزشک میاره یا منشی شرکت فرش یا چیزای مشابه

من صرفا با این محیطا زیاد اشنا نیستم ولی کارو زود یاد میگیرم

بنظرتون برم؟ اطلاع دارین چطوریه؟

خب اگه بیکاری و میدونی کار دیگه ای نیست برو چه اشکال داره آدم تجربه کسب میکنه از هر کاری

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

یه تایمی توی اون فضا باشی یادمیگیری اگر عصاب قوی داری و خوش برخوردی برات خوبه😂و اینکه صاب کار خوب د ...

عزیزم تو از کارایی که باید انجام بدن هم میدونی؟🌝 نمیخوام این سری زیاد سوال کنم بقیه رو خسته کنم🌝😂

عزیزم تو از کارایی که باید انجام بدن هم میدونی؟🌝 نمیخوام این سری زیاد سوال کنم بقیه رو خسته کنم🌝😂

بستگی داره منشی کجا باشی من خودم تو کلینیک زیبایی کارمیکنم راضی ام حساب کتابا و نوبتدهی ها بامنه کلا مراجعارو من باید راه بندازم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز