2821
2789
عنوان

خانما بیایید

94 بازدید | 8 پست

سلام سلام

خانما برای کسی که (ٱقای رابطه)از استایل مد روز

مثلاً شلوار قد

نود و اینا خوشش میاد ولی پارتنرش که خانمه

استایلش بروز هست ولی از اون شلوارای کوتاه

و زخمی پا نمیکنه ولی خوش تیپ هست،چطوری

بهتره استایل کنه در دیت ها که آقای رابطه

خوشش بیاد.(البته برای کسی (خانمه)دارم میپرسم)

ممنون میشم نصیحت نکنید و نگید استایل خودشو

خانمه حفظ کنه یا نظر شریک عاطفیش رو

اهمیت نده بهش و ازاین صوبتا.

راهنمایی کنید.

نظرتون بدون بی احترامی بنویسید.سوالات بی ربطم نپرسید.

@niniyar

لطفاً تأیید کنید لطفاً

عزیزم ببین علاقش چیه همیشه هم نمیشه نظر اون باشه چون سبک لباس پوشیدن متفاوت ولی ببین به چی علاقه داره سعی کن به علاقش توجه کنی ولی نه زیاد که بعد هر چی گفت انتظار داشته باشه تو بگی چشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادا در نیار الکی برو استایل بزن استایل خود واقعیتو داشته باشه اگه آدم درستی باشه دنبال بازی نباشه خو ...

چه طرز صحبت و نظر دادن هست.

خوبه که باادبانه نظرتون مطرح کنید.

ضمنا موضوع تاپیک برای من نیست،برای کسی پرسیدم.

و اون شخص مثل شما نیست که نظر

و دیدگاه شخص مقابلش براش بی اهمیت باشه.

عزیزم ببین علاقش چیه همیشه هم نمیشه نظر اون باشه چون سبک لباس پوشیدن متفاوت ولی ببین به چی علاقه دار ...

مرسی عزیزم لطف کردید واقعاً 🌹

بله خب گفتم توی تاپیک از چه مدل لباسی

خوشش میاد ولی صاحب سوال نمیدونه چی استایل کنه

سلام عزیزم ، به نظرم اگه خانم خودشون نسبت به اون سبکی که اقا مد نظرشون هست حس خنثی دارن ( یعنی نه خوششون میاد و نه بدشون میاد ) بهتره در صورت تمایل گاهی اوقات طبق سلیقه ی اقا تیپ بزنن ... به عنوان مثال اگر خانم تو مکان های عمومی با تیپی که اقا مد نظرشون هست احساس معذب بودن میکنن ، تو مکان های رسمی و عمومی تیپ خودشونو داشته باشن ، ولی تو مکان هایی که با اقا دو نفری هستن ( مثل ماشین یا حتی اگه کافه میرن که نسبت به سایر مکان ها خلوت تره ) سعی کنن گاهی اوقات طبق سلیقه ی اقا باشن . یا حتی خانم میتونه به نظر من در صورت تمایل ، ترکیبی کار کنه ... مثلا اگه خانم اغلب تیپشون تیره رنگ هست و پوشیده ، اگر اقا تیپ مثلا اسپرت تر ( مثل شلوار های زخمی که فرمودید ) و روشن دوست دارن ، خانم میتونن ترکیبی کار کنن و تیپای روشن و پوشیده استفاده کنن .

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

سلام عزیزم ، به نظرم اگه خانم خودشون نسبت به اون سبکی که اقا مد نظرشون هست حس خنثی دارن ( یعنی نه خو ...

سلام بروی ماهت گلم

بله خیلی ممنونم واقعاً کامل توضیح دادید🌹

راستش خانمه استایل متفاوت میزنه و خب بروز

هست ولی میگه نمیدونم برای دیت اول چی بپوشم.

که الان به لطف شما بهشون میگم بهتره چکار کنه.

اگه دختره نظر اون آقا براش مهمه و مشکلی ندارن می تونه وقتی پیش پسره میره شلواریو بپوشه که اون دوست د ...

ممنونم از لطف شما گلم.

بله مشکل نداره در صورت زخمی نبودن😁

ولی منظور از شلوار قد نو با چه مانتو یا کت یا

شومیز استایل کنه بهتره که به سلیقه ی پارتنرش هم

احترام گذاشته باشد