2777
2789
عنوان

مادرشوهر

802 بازدید | 4 پست

من عقدم

شب خونه پدرشوهرم اینا دعوتیم

شوهرم زندگید میام دنبالت برو کمک مادرم

گفتم مادرت فقد کار و سلیقه منو قبول نداره و واقعنم همینطوره

گفتم ب عروسش و دخترش یگه برن کمکش ب هرحال اونا بیشتر باهاش زندگی کردن و بهتر بلدن چیکار کنن

من هنوز عروسی نکردم و خودم معذبم برم تو دستو پاشون

بد کاری کردم ؟!

@niniyar منتشر کن لطفا

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴

آره این لحنت بد بود .این مدل گفتن مادرشوهر عزیز میشه وتوبد ماکرل .جور دیگه باید میگفتی عزیزم .بهونه ی مریضی میتراشیدی و میگفتی خودم میرم با مامانینا جون ندارم بزنم اونجا نتونم کار کنم مامان جون ناراحت میشه .

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به شوهرت بگو بره کمک مادرش مگه کار خونه فقط برای زن هاست مگه شوهرت در نقش داماد خونه مادر پدر شما کمک میکنه؟!!!!🤔😐

هرجا هستی با هر سن و موقعیتی چه شاغل چه پول تو جیبی بگیر هر ماه اول هزینه تراپی(همون رواندرمانی)رو بذار کنار بعد به فکر لباس، میکاپ، طلا و.. باش! اون وقت 99 درصد مشکلاتی که براش تاپیک میزنی حل میشه و حداقل بعد 6 ماه خودتم باورت نمیشه کی بودی و چی شدی..

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز