2777
2789
عنوان

ازدواج

401 بازدید | 9 پست

چجوری به پسر فامیل بفهمونم عاشقشم. تحصیل کردس دانشگاه تهران الان مهندسه از خودم یه سال بزرگتره سنم ۲۷. میدونم اونم عاشقمه. از وقتی دیدم داره صفر تا صد خودشو میسازه اصن نمیتونم دیگه از فکرش بیام بیرون. خیلی کمروعه میدونم اون نمیاد جلو تا وقتی کامل نفهمه عاشقشم. بچگیمون با هم بود و نمیتونم کلا از یادم ببرمش.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اقای مهندس فارغ از فنی تهران

نه کم روئه و نه خجالتی

تلقین هم نکن که تورو دوست داره و فلان

چون اشنایید. در یکی از شبکه های اجتماعی فرندش باش. هر از چند گاه یو چیز نوستالژی ب اش بفرست و چت کن

ببین راه میده بهت یا نه

از کجا میدونی عاشقت؟تا اونجایی که میدونم پسرا اگه از یکی خوششون بیاد و حداقل شرایط و داشته باشن به ط ...

یه سری خودش غیر مستقیم بهم گفت وقتی نوجوون بودیم . خیلی رفتو آمد داشتیم اون موقع. بعدش رفت دانشگاه منم دوست پسر پیدا کردم ولی خوب تهش کات کردم. اینم الان دیگه نمیاد جلو نمیدونم چجوری بفهمونم بهش دیگه.

😐باید خودش بیاد جلووو نععع تو 🙁😮💨 احمق نشی پسری ک دختری بخاد حتی اگر خجالتی هم باشععع آخرش یه جو ...

نمیاد خانواده هامون هم ماشالا الان مشکل خوردن سر یه مسایل دیگه

اقای مهندس فارغ از فنی تهراننه کم روئه و نه خجالتیتلقین هم نکن که تورو دوست داره و فلانچون اشنایید. ...

این حس نوستالژی که باهاش بزرگ شدم هم داره خودمو میکشه

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز