2789
عنوان

برنج ایرانی

341 بازدید | 15 پست

دوستان اگه کسی برنج ایرانی استفاده می‌کنه بلکه چه مارکی خوبه ممنون میشم،من می خوام بخرم نمی دونم چی بگیرم که خوب باشه،پیش پیش ممنون از کمکاتون

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست، انقدر خوب بخند که ندانی غم چیست/لطفا برای تایپیک هام گزارش بزنین ممنونم دوستان

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بهترین و خوش عطر ترین برنج هاشمی! 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد.ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود."اولدوز و کلاغها

طارم دم سیاه مجلسی  اسمشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

منطقه چهارمحال برنج لری داره کیلویی ۱۲تومنه ولی عالیه همین که میریزی تو قابلمه از سر کوچه بو برنج میاد بعدم اصفهان برنج لنجان تو منطقه لنجان کیلویی ۱۰ تومن اونم خوبه 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
مستقیم برو شمال بخر😀😀😀 اینایی ک تو شهرای بزرگن و ب اسم برنج شمال میفروشن همه الکیه و مخلوط برنج ...

من استان فارس هستم ،واسه همین برنج هم نمیشناسم

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست، انقدر خوب بخند که ندانی غم چیست/لطفا برای تایپیک هام گزارش بزنین ممنونم دوستان
من مستقیم از شمال واسم اوردن اشنا داشتیم طلرم عالیهه

من ندارم کسی

من استان فارس هستم ،واسه همین برنج هم نمیشناسم

برنج خوب تو دستت بگیری عطر برنج میده

وقتی میخوای بشوریش میره ته ظرف

ولی برنجای پلاستیکی میان روی ظرف

وقتی رو شعله مستقیم هم بذاری پلاستیکیه دود میشه میره هوا

همسرت بگرده شاید تو برنج فروشیا کسی باشه ک مستقیم برنج شمال داشته باشه