لس_آنجلس مدیر استارتر عضویت: 1404/06/06 تعداد پست: 355 عنوان مثل دریا باشیم ⭐ ⭐ 534 بازدید | 4 پست سازها بنوازیدفرشته ها برقصیدامروز جشن تولد است. جشن تولد محبوب قصه ها تولدت مبارک عشقمــــــNـــــــــــ 1405/02/03 | 16:27 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لس_آنجلس مدیر استارتر عضویت: 1404/06/06 تعداد پست: 355 آهای مخاطب خاصممیدونی شدم عاشق اون چشات؟!میدونی دلم آب میشه با اون نگات؟!میدونی آروم میشم فقط با صدات؟!میدونی ضربان قلبم میره بالا با لمس دستات؟!میدونی آخر میشم فدات؟!میدونی میمیرم برات؟!❤️ میدونی تا آخر آخرش میمونم باهات؟! سازها بنوازیدفرشته ها برقصیدامروز جشن تولد است. جشن تولد محبوب قصه ها تولدت مبارک عشقمــــــNـــــــــــ
لس_آنجلس مدیر استارتر عضویت: 1404/06/06 تعداد پست: 355 خوشبختی. میتونهداشتن آدمی باشه کهبلده حتی از راههای دور همحالت رو خوب کنه. ❤️ سازها بنوازیدفرشته ها برقصیدامروز جشن تولد است. جشن تولد محبوب قصه ها تولدت مبارک عشقمــــــNـــــــــــ
لس_آنجلس مدیر استارتر عضویت: 1404/06/06 تعداد پست: 355 خوشبختی میتونهداشتن آدمی باشه کهبلده حتی از راههای دور همحالت رو خوب کنه. ❤️ سازها بنوازیدفرشته ها برقصیدامروز جشن تولد است. جشن تولد محبوب قصه ها تولدت مبارک عشقمــــــNـــــــــــ
لس_آنجلس مدیر استارتر عضویت: 1404/06/06 تعداد پست: 355 طوری کنارت می مانمطوری برایت خاطره می سازمکه حتی اگر بخواهی هم نتوانی ترکم کنیآخر من فکر میکنم هیچ رفتنیحریف خاطره ها نمی شود❤️ سازها بنوازیدفرشته ها برقصیدامروز جشن تولد است. جشن تولد محبوب قصه ها تولدت مبارک عشقمــــــNـــــــــــ
لس_آنجلس مدیر استارتر عضویت: 1404/06/06 تعداد پست: 355 آنقدر عزیزیکه به دل نمینشینی!تو به جانم نشستهای❤️ سازها بنوازیدفرشته ها برقصیدامروز جشن تولد است. جشن تولد محبوب قصه ها تولدت مبارک عشقمــــــNـــــــــــ