2777
2789
عنوان

ثمین

| مشاهده متن کامل بحث + 3362 بازدید | 250 پست
اره منم خودم اصلا درگیراین مسال نمیکنم همون موقعم ک ماجرای فیمینیست بود اصلا جدی نگرفتمش هرکی بودیاه ...

اره بابا بحث و دعوا که نداریم حالا من از اون تصویر زنی که شکست خورد و باز ایستاد خوشم اومد دارم زدن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
ضمنا تو کلامت طعنه بود بچه که نیستم متوجه نشم طعنه زدی به رو اوردم شما انگار به همه مشکوکیا

باشه تو راست میگی نیست که دفه اولمه دیدمت 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

باشه تو راست میگی نیست که دفه اولمه دیدمت 

مهم نیست هر جوری دوست داری فکر کن 😂

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
حرفاش درست بود، حالا حتی اگه خودشم آرزوی رسیدن به اون حرفا رو داشته باشه!

وای تورو خدا حرفاش مگه چی بوده کجا بوده هر جا میری میگن حرفای ثمین از کنجکاوی مردیم خوب کجا حرف زده

وای تورو خدا حرفاش مگه چی بوده کجا بوده هر جا میری میگن حرفای ثمین از کنجکاوی مردیم خوب کجا حرف زده

درمورد اینکه استقلال داشته باشیم و ما ملک شوهرامون نیستیم و تو سری خور نباشیم و سن پایین ازدواج نکنیم و اینا بود

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
بابا این ثمین کیه؟؟موضوع چیه؟؟

ثمین یه کاربر بود میگفت مطلقه است با وجود علاقه به شوهرش چون تفاهم‌نداشتن و شوهرش میخواسته پوشش و برخوردش رو عوض کنه جدا شده.خود من تو حرفاش بدی ندیدم میگفت زن مستقل باشه و ازدواج زودهنگام خوب نیست و ... . ساریتا یه کاربر بود که میگفت دامپزشکه و شوهرش داروخونه داره یه میمون داشت به اسم نارگیل و میومد از میمونش عکس میذاشت که لو رفت عکسا رو از یه پیج تو اینستا میاورده و‌حرفاش دروغ بوده .دیروز لو رفته که ای پی ثمین و ساریتا مشترکه و یه نفرن همه هم ناراحت شدن

درمورد اینکه استقلال داشته باشیم و ما ملک شوهرامون نیستیم و تو سری خور نباشیم و سن پایین ازدواج نکنی ...

خوب همش مثل روز روشنه دیگه

از کرامات شیخ ما این است شیره را خوردو گفت شیرین است 😄

ولی این چیزارو نمیشه به کسی یاد داد از بچگی اگه کسی به این باور برسه درست رفتار میکنه 

جدا ای پی ثمین و ساریتا یکی بود؟؟؟اینو کی گفت؟

اره یکی بودن نینی یار و خانوم تهرانیم تایید کردن .

اونوقت چه جوری متوجه شدن که یه نفرن ؟

نمیدونم تو همین تاپیک بخون همین نتردام که تو تاپیکه انگار شک کرده و دیگه نمیدونم کی پیگیری کرده تاپیکهای اصلی ترکیدن که لینک برات بفرستم طولانی بودن من نخوندم درست

نمیدونم تو همین تاپیک بخون همین نتردام که تو تاپیکه انگار شک کرده و دیگه نمیدونم کی پیگیری کرده تاپی ...

گناه داره حالا یه نفر باشن خوب آبروش رفته سر نارگیل با یه  کاربری دیگه اومده کلا نمیدونم چرا ما ایرانیها انقد گذشتمون کم شده 

گناه داره حالا یه نفر باشن خوب آبروش رفته سر نارگیل با یه  کاربری دیگه اومده کلا نمیدونم چرا ما ...

منم‌همین اعتقادمه ولی موهامو کندن هر جا گفتم منم که از رو نمیرم همچنان نظرم همینه 😌