2777
2789
عنوان

ثمین

| مشاهده متن کامل بحث + 3362 بازدید | 250 پست
فرناز جان دقیقا حرفاتون درسته ولی ظهر حرفای ضد و نقیض  و بچگانه باعث این حجم از تاپیکها و پسته ...

درسته گلم 

ولي  پيگيري بيش از حد دوستان  دامن ميزنه ب اين شايعات و تاپيكاي پشت هم 

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
نه من با هارلی یکی‌ام. ساریتا با ثمین، من با هارلی.

عاشقتم 😅😅😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سوگل توضيحات داده شده،شوخى بود،سكته نكن😁😁😁

نه بابا استارتر دوستمه اصلا 😜😜❤❤❤خودم میدونم زندگیم 

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

سوگل من به تو مشکوکم  به نظرم اسم واقعیت سوووووگووووول هست الکی به ما‌میگی سوگلِ  

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!

توهم خیلی جولون بدی معروف بشی میگم اونشب با شلوار کردی اومده بودی اشغالارو بذاری سرکوچه ها😒😒😒

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
سوگل من به تو مشکوکم   به نظرم اسم واقعیت سوووووگووووول هست الکی به ما‌میگی سوگلِ     ...

😅😅😅😅😅

واگذارت میکنم به نی نی یار ۴ خانوم 😒😒😒

توهم خیلی جولون بدی معروف بشی میگم اونشب با شلوار کردی اومده بودی اشغالارو بذاری سرکوچه ها😒😒😒

بیا پشت تاپیک من پولدارم با هم کنار میایم بخدا 😅😅😅😅

حالا بياين بگين كدومتون خاله سوسكه هستين 🤭😮

من بودم😂😂😂

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
درسته گلم  ولي  پيگيري بيش از حد دوستان  دامن ميزنه ب اين شايعات و تاپيكاي پشت ...

بله عزیزم ولی خوده ثمین زینب یا ساریتای معروف هم در رابطه با این موضوع دوتا تاپیک زده برای همین این موضوع هی کِش پیدا میکنه

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
بیا پشت تاپیک من پولدارم با هم کنار میایم بخدا 😅😅😅😅

شماره حساب میدم تا عصر تو حسابم باشه😏

😅😅😅😅😅 واگذارت میکنم به نی نی یار ۴ خانوم 😒😒😒

😋😋😋😋😋الان افشات میکنم

کلا از ابتدا تا کنون ، اونایی که خیلی منم منم میکنن ریگی تو کفششون بوده و هست .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.