2777
2789
عنوان

تقویت مو

118 بازدید | 5 پست

من موهام کم پشته و جلوی موهام موی خورد شده داره دکتر خوب سراغ دارین؟یا جایی که تقویت مو یا پروتئین تراپی انجام بدن؟ در کل کاری چیزی بلدین انجام بدم بهتر بشه؟

ممنون.

سلام من مشاور پوست و مو هستم اگر مایلید راهنمای کنم

سبام عزیزم منم میشه راهنمایی کنید

من موهان خیلی کم پشت شده و ریزش شدید دارم ابرو و تا موی مژه هم نسبت به قبل میریزه یکم چی کار کنم ؟ نظرتون راجب مزوتراپی مو و پی آر پی مو چیه

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی 🎗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سبام عزیزم منم میشه راهنمایی کنید من موهان خیلی کم پشت شده و ریزش شدید دارم ابرو و تا موی مژه هم نس ...

اول آزمایش بدید که فاکتور تیرویید بررسی بشه

بهترین کار اینه که آزمایش خون کامل (CBC، فریتین، ویتامین D3، تیروئید، آندوکرین) مزو تراپی و prp در صورتی موثره که ریزش ژنتیکی و عوارض دارو و استرس نباشه

هیچ چیز برای آنهایی که می اندیشند، مُقدس نیست و هیچ چیز آنقدر مقدس نیست که نقد نشود
اول آزمایش بدید که فاکتور تیرویید بررسی بشهبهترین کار اینه که آزمایش خون کامل (CBC، فریتین، ویتامین ...

عزمزمه خداروشکر تیروئید دکتر گفت نرماله ولی باید متخصص زنان برم که هنوز نرفتم

اگه از ریشه ای درمان کنم در کنارش مزوتراپی برم درمان میشه ریزشم ؟ موهای جلوی سرم و فرق سرم ک ریختن هم درمیاد دوباره ؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی 🎗

عزمزمه خداروشکر تیروئید دکتر گفت نرماله ولی باید متخصص زنان برم که هنوز نرفتم اگه از ریشه ای درمان ک ...

اول از تنبلی تخمدان و فقر آهن و ویتامین مطمئن بشید بعد هر اقدامی انجام بدید

هیچ چیز برای آنهایی که می اندیشند، مُقدس نیست و هیچ چیز آنقدر مقدس نیست که نقد نشود
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز