2821
2789
عنوان

ازدواج سنتی

2453 بازدید | 65 پست

من اخرین خواستگارمو قبول کردم و الان نامزدیم اما نمیدونم کار درستی کردم یا نه اونقدری ک باید عاشق و دوستش ندارم شرایطش الان به نسبت بقیه خواستگارایی که داشتم بهتره و خیلی جلو تره ولی اونقدر ک اون منو دوست داره من ندارم بیشتر بخاطر عرضه و اوضاع مالیش قبوب کردم علاقه بعدا ب وجود میاد ؟۲۳ساالمه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هر کس با توجه به شرایط زندگیش ازدواج میکنه چه آقا چه خانم

مدرن بودن یا سنتی بودن بخشی از انتخاب همسر هست

میتونی سنتی ازدواج کنی مدرن زندگی کنی یا برعکس

چه ازدواج های که مدرن انتخاب کردن به سال هم نکشیده

پیشنهاد میکنم حتماً مشورت کن

میدونم که میبینی خدا جون

والا من خودم با یکی نزدیک یکساله در ارتباطم هیچ حسی هنووووز بهش پیدا نکردممممممم

هررر کارم میکنه دلم نمیره واسش

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

بله چون سنتی ها مجبورن تحمل کنن و جایی ندارن طلاق بگیرنو پناه ببرن اونجا

درسته اونایی که سنتی ازدواج میکنن خانوادهاشون به شدت سنتی و سخت گیرن و مخالف طلاق هستن پس مجبوره تحمل کنه و طلاق نگیره

عزیزم بهرحال هردو نفرتون ازدواج سنتی رو قبول کردید. یعنی هم اون اقا قبول کردن که عشق و علاقه و شور و حرارت اولویت اول انتخابشون نباشه هم شما. شما نه باید زیاد عذاب وجدان داشته باشی نسبت به این مورد عاشق نبودن نه باید خیلی بی احساس رفتار کنی. اون اقا هم باید متوجه این موضوع باشن و اگه احساسی هم دارن انتخاب خودشون بوده.

آقا یا کسی که مشکوک به آقا بودنه درخواست بده مستقیم به نینی یار گزارش میدم. اینجا نیستم که با مردای هول پررو صحبت کنم، نه به خاطر اینکه مشکلی با دوستی معمولی داشته باشم بخاطر اینکه یهو درخواست دادن، فقط نشون میده شما هولید. اینجام که تجربیاتم رو با خانمها به اشتراک بذارم و از تجربیاتشون استفاده کنم. اسم کاربریم به خاطر اینه که عاشق نودلم به خصوص نودل سبزیجات و نودل و ذرت پنیری. دوست دارم احترام و محبت رو در قبال همه رعایت کنم ولی برام مهمه به من هم احترام گذاشته بشه، احترام دو طرفه نباشه بحث رو ادامه نمیدم، خودتون متوجه میشید. خیلی دوست دارم از زبانها و فرهنگهای مختلف مطلع بشم و از صحبت در این باره لذت میبرم. بله درسته من یک فمنیست هستم اما فمنیست با اصول خودم، گناه فمنیست های رادیکال رو گردن من نندازید. غلط املایی زیاد دارم و خودمم قبول دارم چون سریع تایپ میکنم، مشکل از سوادم نیست به خدا. حامی حقوق همه انسان ها هستم حامی حقوق شما که داریم باهم مباحثه میکنیم هم هستم، فکر نکنید دشمن هستیم دوست عزیز🌷دوست دارم حرفام باعث بشن ادمها خودشون رو دوست داشته باشن و خوشحال باشن. اگه جایی حرفی از من باعث ناراحتیتون شد از اعماق قلبم ازتون خواهش میکنم که منو ببخشید. مدافع حقوق انسانها (بچهها، بانوان، آقایان)، حیوانات، گیاهان و طبیعت. به تاریخ و جغرافیا و سیاست و سفر و مطالعه علاقه دارم. یه علاقه عجیبی هم به غذاها، آدمها و فرهنگ و تاریخ قفقازی دارم. زندگی در صلح یه حق بی قید و شرطه.

2823
2791
2779
2792