2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

رشته های تجربی الان تو ایران بیشتر شغل دارن تا انسانی با احترام بنابراین ریسک بزرگیه مگر اینکه وکالت ...

من مادرم با ادبیات فارسی موافق هستن فرهنگیان اما با دینی هرگز

فرهنگیان میخوام برم پس تجربی بهتر هست درسته ؟

صددرصد مخصوصا اگر با هدف و بکوب پیش بری درامدت خیلی بیشتره هرچند دوره تحصیلیت بیشتره ولی با درامدی که بعد با رشته تاپ بدست میاری خستگیارو میشوره میبره

من مادرم با ادبیات فارسی موافق هستن فرهنگیان اما با دینی هرگز

ببین راستشو بخواین نظر مادرتون درست هست کاملا ولی خب فرهنگیان درسته اونجا قبول شدنم سخته ولی درامد رسته تجربی خیلی بیشتره حیفه تغییر بدین مگر اینکه وکالت قبول بشین

رشته های تجربی الان تو ایران بیشتر شغل دارن تا انسانی با احترام بنابراین ریسک بزرگیه مگر اینکه وکالت ...

شما دانشجو هستید میشه لطفا نمره نهایی دوازدهم زبانتون را اگر موردی نداره بگید و اینکه روش مطالعه زا هم بگید من خودم پارسال که ۱۱ بودم ۴/۵ اعتراض زدم نظر شخصی خودشون را زدن و ۰/۲۵ کم کردن

شما دانشجو هستید میشه لطفا نمره نهایی دوازدهم زبانتون را اگر موردی نداره بگید و اینکه روش مطالعه زا ...

بله من دانشجوام من زبانم نهایی بیست شد اینطوری میخوندم که یه منبع جامع از دهم و یازدهم و دوازدهمم داشتم بعد کلاس زبانم ثبت نام کردم فایلهای لیسنینگ را خیلی گوش میدادم چون دیدید که بعضی خیلی لهجه دارند بعد لهجه آمریکایی هم میخوان بگیرن نمیفهمی چی میگن متن کتابو خیلی قشنگ بخون قشنگ ببخشید کتابو قورت بده بعدم لغات رو روی برگه چاپ کن حفظ کن گرامرهارو حسابی تمرین کن و هرروز هم روزی بیست دقیقه یا حتی ده دقیقه وقت بذار که انشاءالله موفق بشی

شما دانشجو هستید میشه لطفا نمره نهایی دوازدهم زبانتون را اگر موردی نداره بگید و اینکه روش مطالعه زا ...

ببین شما الان نهایی نمیدی رسما از الان وارد کنکور شدی امسال گوشیو ببوس بذار قشنگ کنار ولی تفریح داشته باش و سعی کن کلاس کنکورم بری که انشاءالله رشته عالی بیاری