2821
2789
نه گلم عکسای بیشترو برو تاپیکای دیگم ببین کل خونم هست فقط کلاسیکم اماده نبود کامل و اینگه هنوز دکوری ...

سلیقه ات واقعا خوبه مبارکهicon

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماشالله وسایلت قشنگ شیکه فقط من اگه بودم گل مصنوعی بر می داشتم تابلو اگه خواستی نصب کنی جای بزن پشتش ...

جاندارم گل خونم مبله تاپیکای دیگمو ببین عکس کامل خونم هست وچون هیچ دکوری ندارم گلوکه گذاشتم خونم رنگ گرفت کمی

سلام عزیزم خیلی مبارکه به به ❤️😘 همچیز عالی

کاش جای اون مبلی ک وسطش ساده اس رو با اون یکی عوض کنی

بالاشم یه تابلوی قشنگ بزنی

برای میزت رومیزی و رانر دانتل شیری بگیر

کوسناتو اضافه کن مدل شکلاتی بیضی و اینا

.....🥺واسه نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستید🩷🎀

عزیزم میگی یک ملیارد و نیم قیمت مبلات؟چخبره مگه؟؟دیگه گرون هست ولی نه تا اینحد

عزیزم من ک این قیمت نخریدم عیدرفتم تهرانسر پرسیدم متاسفانه این قیمت بود

سلام عزیزم خیلی مبارکه به به ❤️😘 همچیز عالی کاش جای اون مبلی ک وسطش ساده اس رو با اون یکی عوض کنی ب ...

منم مبلوگفتم اما گفتن چون پرده هست نمای کل مبلتومیگیره

فعلا خریدای جهیزیم مونده قراره بخرم

عزیزم من ک این قیمت نخریدم عیدرفتم تهرانسر پرسیدم متاسفانه این قیمت بود

بعید هم نیست. کلا گرون شده

من ۸ ماه پیش خریدم واس من سبک کلاسیکه ینی چوب هاش کنده کاری هم داره مال شما نئوکلاسیکه

اونایکه چوب اصل راش و پارچه هاشونم جنس ترکیه گرونترن

مبل ۱۰ نفریش ۸ ماه پیش ۲۹۸ تومن در اومد واس ما اومدم تو اینستا دیدم عین همونو ۳۰۰ خورده ای گذاشتن

سرویس خوابمم با میز آرایش ۶۸ تومن دراومد

میز غذا خوری ۴ نفره ش ۸۰ ملیون بود ۶ نفریش ۱۲۰ ملیون من ۴ نفریو برداشتم.

تورا دوست دارم بدون آن که علتش را بدانم محبتی که علت داشته باشد یا احترام است یا ریا ...

بعید هم نیست. کلا گرون شدهمن ۸ ماه پیش خریدم واس من سبک کلاسیکه ینی چوب هاش کنده کاری هم داره مال ش ...

برمنم چوب راش هست من پارسال خریدم بامیزوایناش همسرم خودش جمعش کرد تقریبا دویست ایناافتاد اما اگرهمون موقع میخریدم امادشو 600بودبامیزش

بعد عید رفتم دنبال لوستر که دیدم مبل منو گذاشتن یکو پونصد🫤

شوهرمن بابهترین متریال کارمونو جمع کرد

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز