2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مبارک باشه.خوشحالم سلیقه خلوت و شیک میبینم .قشنگه. خرید تو این وضعیت واقعا سخته دمت گرم.

نگران بودم بیام تو مبل سلطنتی براق و فرش مشکی ببینم که الحمدلله دیدم وسایلت شیکه😉

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

آره قشنگه مبارکه قیمت مبلا چقدره

ممنون گلم من پارسال خریدم کلا بدون دستمزد ساخت نزدیک دویست شد مبلام و ناهارخوری هشت نفره بامیز ده نفرش همسرم خودش درست کرده فقط چوبشو اماده خریدیم رنگو و...خودش انجام داده

الان بیرون یکونیم میلیارده

مبلات قشنگن عزیزم مبارک باشه. بهنظرم به جای گل مصنوعی گل طبیعی بگیر.

برای کوسنات روکوسنی طرح متفاوت بگیر.

روی میزت شمع بذار. بهنظرم قشنگترم میشه.

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

مبارک باشه.خوشحالم سلیقه خلوت و شیک میبینم .قشنگه. خرید تو این وضعیت واقعا سخته دمت گرم.نگران بودم ب ...

نه گلم عکسای بیشترو برو تاپیکای دیگم ببین کل خونم هست فقط کلاسیکم اماده نبود کامل و اینگه هنوز دکوری واینا نخریدم

مبارکت باشه یکمی شبیه مال منه😉چقد گرفتی

ممنون گلم چوبشو اماده خریدیم بقیش کارهمسرمه بامیزناهارخوری صندلی هشت نفره و میزده نفرش نزدیک تقریبا دویست اینا شد دقیق یادمنیست الان پارسال جمع کرد الان یکونیم میلیارد پرسیدیم