2777
2789
عنوان

S.O.Sکمک

94 بازدید | 14 پست

من امروز میشه روز20پریودیم این ماه تو اقدام بودم دقیقا سه روزه که دستگاه گوارشم ریخته بهم یعنی اولین روز نفخ شدید دل درد و یبوست همراه با کمر دردو زیر دل درد خفیف شبیه به پریودی بعد خوب شد فرداش تکرر ادرار گرفتم امروزم کلا معده م ریخته بهم سینه مم کمی درد میکنه بنظرتون طبیعیه:؟؟؟البته من 6ماه تو اقدامم و کلا دیگه ناامید شدم یه استرسی درونمه  دایم با خودم میگم اصلا فکرشم نکن که بارداری تو که باردار نمی شی اما باز ته دلم همه ی اینارو ربط میدم به بارداری

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته

عزیزم بیبی چک استفاده کن 

یا از تست وایتکس که همینجا اساتید عزیزمون درموردش گفتن استفاده کن  

ایشالا ک  بارداری

ضمن اینکه استرس یکی از بزرگترین دلایل عدم بارداریه تو باید با خودت بگی حتما مثل بقیه مادرا تو هم مادر میشی اینو باور  د اشته باش

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این علایم همش از استرس ایجاد میشه. 

منم مثل شما منتظرم هر ماه کلی علائم دارم ولی همهی این علایم یبوست تکرر ادرار کمر درد و...  علتش فقط استرس بوده

بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔
عزیزم بیبی چک استفاده کن  یا از تست وایتکس که همینجا اساتید عزیزمون درموردش گفتن استفاده کن &n ...

همه میگن ولی من هر چیم با خودم میگم کارساز نیست،عین دیوونه ها دایم دارم با خودم حرف میزنم هر ماه که آروم شم اما آدم وقتی اقدام داره دایم این است استرسم هست تست وایتکس چیه تورو خدا بگید به منم

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
منم مثل شما منتظرم هر ماه کلی علائم دارم ولی همهی این علایم یبوست تکرر ادرار کمر درد و...  علتش ...

ای بابا😢😢😢😢😢

واقعا انتظار خیلی سخته هر چقدرم می گم از این ماه دیگه برام مهم نیست و استرس نمی گیرم ولی نمی شه

اصلا نمیشه منم هر ماه علایم دارم تخمک گذاریم بدبختی دارم شوهرم آزمایش داد اونم مشکل نداره فقط من نمیدونم مشکل از کجاست؟هر کی یه چیزی میگه به من

چله بری کردی؟دختردای منم ده ساله اقدامه قبل عیدرفت چله بری کرد الان علائم بارداری داره خداکنه جفتتون ...

چله بر ی چیه عزیزم؟؟؟؟فداتشم خدا از زبون شما بشنوه الهی 

چله بر ی چیه عزیزم؟؟؟؟فداتشم خدا از زبون شما بشنوه الهی 

میگن مثلا شایدیه نوزادی که چله داشته بغل کردی چله بهت افتاده که باردارنمیشی یاپشت سریه جنازه رفتی چله افتاده به دخترداییم اینوگفتن شمام بروچله بری ضررنداره بحق جدم که. شمام باردارمیشی قربونت برم قصه نخور

واسه سلامتی آقامون امام زمان صلوات
میگن مثلا شایدیه نوزادی که چله داشته بغل کردی چله بهت افتاده که باردارنمیشی یاپشت سریه جنازه رفتی چل ...

قربونت مهربون کجا باید برام این کارو انجام بدن