2777
2789

دارم میرم باشگاه تازه شروع کردم لباس باشگاهی میخواستم بخرم ازایناکه نیم تنه باشورتک هست گفت خجالت نمیکشی توباشگاه ازاینابپوشی میکشمت وطلاق میدم وفلان

گذاشتم باشگاه بری خوبه دیگ

بعدم گفت آبزومنومیبری خبرش بپیچه بفهمن کی هستی توباشگاه آبرومن محل کارم میره

اخه چی بپوشم باشگاه

حرف شوهرتو قبول ندارم ب اون ربطی نداره

اما میتونی لگ و تی شرت یا تاب بپوشی . ما کل کلاسمون همینطور بودن کسی شوورت نمیپوشید

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انقدر یه بحث الکی رو کش نده واقعا مهم نیست که شورتک و نیم تنه بپوشی، من با ابرو کار ندارم ولی تو باشگاه زیر انداز شخصی ببر ،هر چی هم لباست پوشیده تر باشه تن و بدنت کمتر به دم و دستگاهی که روزی کلی ادم ازش استفاده میکنن و امکان داره عرق بدن دیگران بهش باشه میخوره ،لگ و شلوار و تیشرت و تاپ ورزشی بگیر

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....