2821
2789
عنوان

دیت رفتن

309 بازدید | 5 پست

بچه ها من یه سوال دارم

من اصلا این مراحل رو نمیدونم میشه یکی توضیح بده؟ اول ادم وارد رابطه میشه حین رابطه آشنا میشن یا قبل رابطه یه مدت اشناییه بعد وارد رابطه میشین؟ بعد اون اشناییه باید چطوری باشه؟ یعنی باید توی دیت کردن آشنا بشه آدم؟ یا نصف چت کردن نصف دیت؟ چجوریه کلا

دانشجوی پزشکی 🩺🤍 سوال پزشکی نپرسید لطفا هنوز مقطع علوم پایه هستم 🩵 سوال کنکوری داشتید توی تاپیکی که برای سوالات کنکور زدم بپرسید جواب میدم درخواست ندید

نگا دیت اول برای اشناییه که ببینن دوطرف ازهم خوششون امده یا نه..هم دیداری هس هم با چت ادامه پیدامیکنه..اگه اوکی بودن دیت های بعدی مشخص میکنن که میشه شروع رابطه شون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بستگی داره چه جوری اشنا میشن

اگر همکلاسی هستن و هی همو میبینن

همینجوری اشنا میشن اون یه جا نخ میده یه جا اون یکی بعد یه مدت یکی پیشنهاد میده و دوست میشن و میرن بیرون با هم

یکی هم مثل من و همسرم تو یه مکان نبودیم کلا

وارد دوستی شدیم که همو بشناسیم و از همون اول دیت شروع شد

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

ببین من ادم چتی نیستم اصلا از تو چت از کجا میخوای بفهمی

مثلا یکی ازت خوشش میاد بهت پیشنهاد میده (حالا یا حضوری یا اینستا و اینا)

بعد توهم در نگاه اول از ظاهرش خوشت میاد

قبول میکنی بری دیت، من اسم این دیت هارو نمیذارم رابطه میشه اشنایی

و چندماهی زمان میبره راجع به همه معیارهاتون صحبت کنین و همو بشناسین

اگه دیدین معیارهای شبیه هم دارین و همچنان از هم خوشتون میاد وارد رابطه میشین

حالا خیلی چیزام تو رابطه متوجه میشی دیگه

اهل خانواده؛ رفیق و یار، سفر و عکاسی، ادبیات و تاریخ، موسیقی و نقاشی، فیلم و سریال، ورزش و غذای سالم، استایل و میکاپ، زبان و تحصیلات اکادمیک و عاشق حیوانات... مگه زندگی چیه جز اینا؟! هرجا هستی با هر سن و موقعیتی چه شاغل چه پول تو جیبی بگیر هر ماه اول هزینه تراپی رو بذار کنار بعد به فکر لباس، میکاپ، طلا و.. باش! اونوقت 99 درصد مشکلاتی که براش تاپیک میزنی حل میشه و حداقل بعد 6 ماه خودتم باورت نمیشه کی بودی و چی شدی.. من برای همه ریپلای ها وقت میذارم و تا جای ممکن سعی میکنم اروم، منطقی و گاها علمی جواب بدم. اگه پیامت بی جواب موند سه حالت داره: 1. ندیدم و بین اعلان های لایک گم و پاک شد که شرمنده 2. جواب دادم نی نی یار ثبت نکرد 3. ادامه بحث بی فایده بود! لطفا وقتی درخواست دوستی میدین قبلش موضوع رو توی همون تاپیک بهم بگین..

2824
2823
2791
2779
2792