2777
2789

دوستان من ۱۹ سالمه

از نوجوونی خواستگار زیاد داشتم اما طی این ۹،۱۰ ماه اخیر خواستگارام خیلی زیاد شدن

طوری که من هربار که از خونه میرفتم بیرون حتما یه خواستگار برام پیدا میشد

من تا الان بدون اینکه اجازه بدم حرف از دهن طرف بیاد بیرون همون اول بسم الله رد کردم و گفتم :ببخشید من قصد ازدواج ندارم ،یعنی بهتون بگم تا الان حدودا ۲۰ تا خواستگار بدون اینکه اصلا بدونم کی هستن رد کردم

اما این یک ماه اخیر طبق افکار و دغدغه های خودم و راهنمایی از مشاورم به یکی از خواستگار ها اجازه ادامه دادم

یعنی برای اولین بار من دارم یکی از خواستگارهام و میبینم فردا انشاالله

این خواستگارم خانواده خوبی دارن و خونه و ماشین هم دارن، ۲۵ الی ۱۷ سالشه ایشون

مطمئن نیستم چون هنوز آشنا نشدیم

اما امروز یهو یه حسی بهم گفت که دارم خودم و دستی دستی به فنا میدم

چون من خیلی گارد داشتم نسبت به ازدواج طبق حرف های نی نی سایت

چون اینجا همه از ازدواج ناراضی هستن و میگن ۳۰ به بالا ازدواج کنید🥲

الان با خودم میگم با یه نگاه کردن به خواستگار که قرار نیست زنش بشم، خوشم نیومد راحت میگم نه!

اما یه سوال دیگه هم دارم اینکه من فکر میکنم صبر کنم من که اینهمه خواستگار دارم ، یکی بهتر بیاد(هرچند من ایشون و هنوز ندیدم)

اما از یه طرفی میگم اگه قراره بهترش بیاد پس من باید بررسیشون کنم

فردا برم ببینم این خوبه یا نه

نظر شما چیه؟

دوستان راستی این متن و من از قبل تایپ کردم و ایشون رو دیدم، اگه خواستید تعریف کنم چی شد

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشالله که به پای هم فسیل بشین البته من خودم تو این سن ازدواج رو و این مدلی سنتی رو نمیپسندم که طرف از یکی نه میگیره میره سراغ بعدی صرفا دنبال زن گرفتن فقط نه عشق و علاقه فقط همینطوری پرسیدم ازت

اگر بخوام خواهرانه راهنماییت کنم

تو اطرافم دیدم کسایی که خیلی زود ازدواج کردن و الان پشیمونن چون جوانی نکردن. سریع وارد مسائل زندگی شدن

به نظرم یکم جوونی کن که بعداً پشیمون نشی

خواستگار همیشه هست نگران نباش 😂😁

ولی جوونی دیگه برنمیگرده

چجوری خواستگار جذب کردی به مام یاد بده من اطرافیان میگن خیلی خوشگلم ولی نمیدونم چرا خواستگار ندارم ت ...

سلام عزیزم

راستش من کار خاصی نمیکنم😅

من بیرون محجبه هستم و اصلا آرایشم ندارم

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

به به مبارکااااااا باشه تعریف کنم چیشد 😁تیپ زدی یا نه

ببین رفتم دیدمش

اصلا همون لحظه اول میخواستم برگردم

فقط بخاطر اینکه زشت نشه یه چند دقیقه صحبت کردیم

قیافش و نپسندیدم

بعد چون اولین بارم بود خیلی برام سخت بود با مرد غریبه حرف بزنم حالم داشت بد میشد

اگر بخوام خواهرانه راهنماییت کنم تو اطرافم دیدم کسایی که خیلی زود ازدواج کردن و الان پشیمونن چون جوا ...

موافقم باهات

انشاالله هرچی خیره پیش بیاد

بنظرم سنی نداری و زوده ولی اگه حست میگه که پسر خوبیه و به دلت نشسته چند جلسه باهم صحبت کنین منم سنم پایین بود مثل شما خیلی از خواستگارا ندید رد میکردم الان یکم پشیمونم 😶 یکم پشیمونم نه زیاد 😁

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️ خیلی فرق بین اینکه نخوای بچه دار بشی با اینکه نتونی بچه دار بشی 😭خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔

بنظرم سنی نداری و زوده ولی اگه حست میگه که پسر خوبیه و به دلت نشسته چند جلسه باهم صحبت کنین منم سنم ...

رفتم دیدمش حالم بهم خورد

رفتم دیدمش حالم بهم خورد

پس حتما رد کن

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️ خیلی فرق بین اینکه نخوای بچه دار بشی با اینکه نتونی بچه دار بشی 😭خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز